Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Меню

Меню

The Menu
7.2
18+
    Марго і Тайлер готуються до довгоочікуваного вечора в елітному ресторанному комплексі Готорн, де вечеря коштуватиме кругленьку суму. Тайлер — одержимий гурман та фанат таланту шеф-кухаря Словіка, що керує престижним закладом. Цього вечора ресторан прийме лише дванадцять гостей, а спеціальне меню буде представлено самим Словіком. Довгоочікувана вечеря йде не так, як задумано, коли співробітники виявляють, що супутниці Тайлера немає у списку запрошених. Однак на цьому проблеми тільки починаються, а на гостей чекає багато неприємних сюрпризів...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Меню» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +662 1054

    Відгуки (55)
    1. Neti
      Neti Постоялець 12 серпня 2024 02:27
      Фільм дуже сподобався. Свіжо, оригінально, цікаво, напружено. Актори зіграли класно. І не згодна, що все банально, навпаки дуже цікава подача самої історії.
    2. OlenaS
      OlenaS Новачок 3 серпня 2024 13:35
      Якщо дивитися фільм як алегорію нашого сьогодення, то з'являється багато питань до розмірковування. Зацінять ті, хто здатен побачити не тількі те, що на поверхні)
    3. Maximum85
      Maximum85 Новачок 26 липня 2024 12:22
      Супер незвичайний сюжет, тримає в напрузі на протязі всієї картини. І це точно не про їжу)
    4. Гість Ірина
      Гість Ірина Гість 12 липня 2024 20:29
      [s]Ну, окрім моменту з чізбургером - абсолютно ні про що!. Чувак, який заплутався у власній величі і від нудьги уявив себе богом.[/s] Це точно не хорор і навіть не трилер. Жодної напруги чи цікавих сценарних ходів. Увесь фільм побудовано за прикладом рушниці - якщо вона на сцені висить, то під кінець другого акту стрельне. Єдине, що сподобалось - це музика. Ну і гра акторів - на висоті. Але фільм на один раз.
    5. Blekota
      Blekota Частий відвідувач 7 липня 2024 21:55
      фільм у стилі "щось дуже розпіарене й дуже поганеньке". не витрачайте на це свій час, бо на світі повно хороших трилерів і жахів.