Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Енн
3 серії з 10

Енн

Anne with an E
8.6
7+
    Дія серіалу розгортається наприкінці 19 століття на острові Принца Едуарда. Літні брат і сестра Меттью та Марілла Катберти вирішують усиновити хлопчика для допомоги на їхній сімейній фермі. Коли Меттью вирушає на залізничну станцію, щоб забрати дитину, він з подивом виявляє там лише рудоволосу Енн — енергійну та балакучу тринадцятирічну сироту з непростою долею, яку прислали внаслідок плутанини. Спочатку Катберти вирішують повернути Енн в притулок, проте згодом дівчинці вдається розтопити їхні серця і стати невід'ємною частиною маленького містечка, знайшовши справжній дім.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Енн» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1145 1383

    Відгуки (17)
    1. Pupa
      Pupa Гість 27 червня 2024 14:10
      Серіал неперевершений: домашній, теплий, але і не без драми (І це не про головну любовну лінію - вона мені не сподобалась, здалась підтягнутою: "от треба щоб вони були разом, але екранного часу не лишається, тому розвиток ваших почуттів назвемо "бум". А може це просто мені їх історія здалася не романтичною, не чутливою, не знаю, не експертка в любових історіях, судіть самі). Мені було складно сприймати Енн - не мій улюблений типаж людини, але це не завадило оцінити її як особистість зі своїми недоліками та чеснотами, як й інші персонажі, відповідно(проте не можу сказати такого про всіх, в деяких чеснот ви можете не помітити). Іноді ситуації здаються несправедливими, адже Енн виставляють головною негідницею, коли вона не є основною проблемою, або коли проблеми як такої і немає, це обурює на початку, але під кінець розумієш, що це реалістично, так, менші та слабші частіше вимушені вибачатися за те, чого могли б і не скоювати або не соромитись, так часто відбувається у нашому житті, хоча без романтизму та уяви все ж не обійшлося.
      Завершення у історії позитивне, хоч і не для всіх персонажів (але як ми знаємо, вони теж за кадром дуже щасливі, бо без цього казка не працює), все б чудово, Енн отримала свій щасливий кінець, все романтично, тепло, прекрасне майбутнє попереду...але, є одне гігантське АЛЕ - незавершеність гілки індіанців. Я розумію, що історія мала б бути продовженою у 4 сезоні, але, як відомо, його відмінили та запускати не збираються, що не дало бажаного кінця. Через це кінцівка здається дитячою, мильною: "які чистки? подивіться краще на цей романтік! Здається, що Енн забула про свою подругу? У неї немає часу на етноциди, коли під носом кохання" - ну не вірю, це не про Енн, не про цей серіал, ця незавершеність просто вбила всі теплі почуття, які могли бути до кінцівки. Цей момент - просто харчок у персонажку, режисерів та глядачів, адже тепер виставлено все так, ніби ЦЕ та бажана всіма кінцівка
    2. Anabiosis
      Anabiosis Новачок 22 березня 2024 00:16
      Вже як тиждень додивилась, але все ще не виходить з голови. Серіал викликає різномаїття емоцій. Те, як бачить світ Енн, змушує згадати себе у дитинстві, коли все здавалось дивовижним ❤️
    3. Гість христина
      Гість христина Гість 2 листопада 2023 16:37
      колись дуже давно дивилася, і наразі передивлятися українською - неймовірне задоволення. цей серіал завжди матиме окреме місце в моєму серці: надихає, окриляє, заспокоює. щось є в ньому щире, що змушує усміхатися та часом навіть плакати
    4. Гість Юля
      Гість Юля Гість 31 серпня 2023 22:51
      Цей серіал це просто знахідка, я довгий час вагалась чи дивитись його чи ні, і не пошкодувала про те, що його переглянула, настільки атмосферний і гарний.
    5. SmileToMe
      SmileToMe Новачок 7 серпня 2023 16:10
      Як на мене - Це неймовірно добрий серіал, який змушує тебе задуматись про реальність і те що добро повинно бути завжди добром.
      дуже рекомендую для дітей підлітків для досягнення якогось розуміння того що не можна бути злими, бо зло ніколи не переможе добро.