Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Кімната 207

Кімната 207

Room 207
7.8
18+
    Кінець 1960-х років. Після переїзду в інше місто розведений секретар Джамал влаштовується на роботу до готелю LUNA. Від новачка приховують, що трапилося з попереднім портьє, але незабаром він сам помічає дивні речі. Жахливі видіння, загадкові самогубства, зниклі діти, кістки у стінах, — Джамал поринає у вир похмурих секретів і надприродних подій. Всі вони пов'язані з таємничою кімнатою 207, яку не можна закрити від усіх, але краще б і не відчиняти...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Кімната 207» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +59 109

    Відгуки (4)
    1. Ivika
      Ivika Новачок 7 жовтня 2023 09:50
      Цікавий серіал, чим далі тим цікавіше. Містичний, трохи казковий, а головне, атмосферний! Рекомендую!
    2. Знов
      Знов Частий відвідувач 24 травня 2023 00:15
      На 2\3 першої серії ми з дружиною майже одночасно назвали це ... не вартим перегляду. Мій варіант назви був більш нецензурним. [s]Дядько зрадив дружині і вона вкоротила собі ,м, існування. І тепер таємнича моралізаторка переслідує його, а він страждає. І всі бояться усього, бо єгипетська містика дуже страшна![/s]
    3. IrynaPira
      IrynaPira Новачок 13 лютого 2023 17:03
      Дуже непоганий серіал. Рекомендую шанувальникам містики та трішки жахів. Геть неочікувана розв'язка. І добра заначка на наступний сезон )))...не по темі, але коли дивилася, то весь час думала - якою прогресивною, модною тап яскравою країною був Єгипет ще якихось кілька десятків років тому! Така ж сумна історія, як і у Ірану.
    4. Гість helga
      Гість helga Гість 17 січня 2023 01:51
      Класний серіал) Тримає напругу протягом всього сюжету. Це перший зразок єгипетського кінематографу, з яким мені довелося зіштовхнутися, і можу зробити висновок, що дуже достойно) Напевно найкращий містичний детектив-триллер про старі готелі)