Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Несусвітнє Різдво

Несусвітнє Різдво

A Clüsterfünke Christmas
6.2
16+
    За тиждень до Різдва молода та амбітна Голлі, що займає ключову посаду в нью-йоркському відділі скуповування нерухомості, провалює важливу угоду, але отримує від свого боса ще один шанс. Головній героїні належить викупити затишний сімейний готель у маленькому містечку, щоб переобладнати його та прилеглу територію на розважальний комплекс. Дівчина, що дотримується кредо «переконувати, примушувати та перемагати», планує обвести господарів бізнесу навколо пальця, але знайомство з Френком, їх гарним і добрим племінником, руйнує всі плани.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Несусвітнє Різдво» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    -6 72

    Відгуки (3)
    1. Гість Влада
      Гість Влада Гість 7 січня 2023 19:43
      А мені, здається, що цей фільм такий собі стьоб над усім кіном різдвяної тематики. Ну реально, тут не просто кліше. Купа ситуацій та образів є просто карикатурними)
      1. Майже Паркер
        Майже Паркер Гість 9 січня 2023 00:23
        Такої самої думки ))). І гра акторів саме показує те що це пародія-стьоб )))
    2. Alovart
      Alovart Новачок 1 січня 2023 13:17
      О МАЙ ГАД! Мабуть коли набирали акторів, головною вимогою було - не вміти грати в кіно. Теж і з сценаристом. IMDB 6.2 ? Тут і 4 бали під великим питанням.