Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Після сонця

Після сонця

Aftersun
7.6
18+
    Софі згадує про чудову літню відпустку з рідним батьком, яка відбулася двадцять років тому. Будучи маленькою дівчинкою, Софі живе з матір'ю у Глазго, тоді як її батько Калум нещодавно вирішив переїхати до Лондона та практично перестав підтримувати стосунки з дочкою. Але одного разу батько та дочка вирушають на літній відпочинок до Туреччини, який перетворюється для Софі на дивовижну пригоду, не зважаючи на жахливий готель, вибраний Калумом, та курортне містечко, відоме масштабними вечірками. Поки її батько скаржиться на погані умови відпочинку, Софі починає складний шлях дорослішання...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Після сонця» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +35 71

    Відгуки (3)
    1. Гість Олександра
      Гість Олександра Гість 21 квітня 2024 19:18
      Не думайте, що ваші діти не люблять вас чи не поважають. Не бійтеся з ними спілкуватися, навіть якщо ви не поруч. Чому ми завжди боїмося найрідніших? Дурний страх. Радійте разом з ними. Я би віддала все щоб зараз сміятися зі своїм батьком, але я також боягузка, не можу йому навіть позвонити.
    2. Anna Shepilova
      Anna Shepilova Частий відвідувач 26 січня 2023 22:30
      Глибокий і життєвий фільм про внутрішні переживання кожного, про які ми навіть і не здогадуємося у течії днів. Ніхто не знає, яку війну веде людина всередині.
    3. lypneva
      lypneva Новачок 25 грудня 2022 14:50
      Я незрозуміла цього фільму, не сподобався.