Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Банші Інішерина

Банші Інішерина

The Banshees of Inisherin
7.7
18+
    Дія розгортається в 1923 році на невеликому мальовничому острові біля західного узбережжя Ірландії, звідки долинають звуки загасаючої громадянської війни. Падрейк — простий і добродушний сільський житель, який живе в одному будинку зі своєю сестрою Шивон. Він усе життя товаришує з народним музикантом Колмом Доерті, який грає на скрипці та періодично впадає у приступи екзистенційного розпачу. Одного разу Колм вирішує назавжди розірвати дружбу з Падрейком, що змушує останнього щосили шукати причину цього вчинку.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Банші Інішерина» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +156 240

    Відгуки (13)
    1. galinadonetsk
      galinadonetsk Частий відвідувач 13 червня 2024 19:16
      я плакала, сміялася і знову плакала
      акторська гра поза всяких слів
      а внутрішня напружена драма кожного з героїв на тлі завмерлого сільського життя, що не знає про руйнування цілого світу десь на відстані перепливання паромом - це щось!
      світ, в якому боляче жити навіть дурнику, але ж варто жити
    2. Гість Ірина
      Гість Ірина Гість 9 червня 2024 21:06
      Шикарний фільм, з перших кадрів відчуття, що дивишся театральну постановку. Операторська робота, музика, акторська гра - вище всіх похвал. Фільм можна розбирати на цитати, розбирати персонажі, аналізувати. 10 з 10
    3. Гість Наталія
      Гість Наталія Гість 27 травня 2024 12:44
      Самий безглуздий фільм, який я побачила. З самого початку хотіла вимкнути, але змусила доглядіти до кінця, час від часу засинаючи, про що дуже жалкую за втрачений час...
    4. Данута
      Данута Гість 13 лютого 2023 16:34
      Війна завжди активує темні сили. Хоча людям властиво робити боляче ближньому, ранячи в тому числі себе, і без того, аби Банші, як провісниця смерті, являлася між ними. Єдине, що можна зробити - втекти з острова.
    5. romanna
      romanna Частий відвідувач 4 лютого 2023 21:38
      Фільм складний, оскільки не до кінця зрозуміла мотивацію персонажів.
      Можливо, ця картина про втрачені можливості та страх людей щось пробувати нове. З іншої сторони, тут відкривають і інші питання.
      Гадаю, фільм вартий уваги, але він максимально неординарний