Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Щаслива долина

Щаслива долина

Happy Valley
8.5
16+
    Дія серіалу розгортається в Англії наших днів. У центрі сюжету знаходиться поліцейська Кетрін Кейвуд, яка працює разом із невеликою командою офіцерів у сільській місцевості Йоркшира. Якось до неї звертається співробітник Кевін, щоб повідомити про злочин. Спочатку він відмовляється розкривати деталі, але незабаром з'ясовується, що Кевін задумав викрасти дочку свого начальника заради викупу. На його нещастя, місцевий бандит виконує його план і запускає серію жорстоких злочинів, внаслідок чого Кетрін виявляється втягнутою в дещо набагато більше, ніж могла собі уявити...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Щаслива долина» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +214 254

    Відгуки (15)
    1. Гість Галина
      Гість Галина Гість 21 липня 2024 13:27
      На одному подиху. Настільки живі реальні персонажі та їх історії - наче спостерігаєш за ними у вікно сусіднього будинку. Болісні життєві проблеми і спроби їх вирішити, що іноді призводять до непоправних ситуацій... Дуже чекаю на 3 сезон українською.
    2. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 25 червня 2024 19:51
      Неймовірний серіал... Про людські емоції та життя, як воно є - не ідеальне, часом, несправедливе та гірке... Тут є все - біль втрати, силу волі, мужність та нікчемність, про незламність духу та відчай. Кожен актор на своєму місці. Однозначно рекомендую до перегляду.
    3. Гість Наталя
      Гість Наталя Гість 28 січня 2024 11:48
      Серіал, про людські відносини, такі складні та прості водночас. Типовій англійський серіал. Сподобався.
    4. WEAR40
      WEAR40 Гість 3 жовтня 2023 16:23
      Життєвий, правдивий серіал. Про людську жадібність, нездатність до симпатії, зрада найближчих. Віриш на всі 100 відсотків. Гарний сценарій, гарна гра акторів.
    5. loverlove25
      loverlove25 Новачок 26 вересня 2023 21:56
      Дуже і дуже проникливий і аж до страху правдивий... Все виглядало так, ніби ці ситуації сталися в сусідньому районі. Тому що таки дійсно в нашому житті майже завжди все має першопричину, всі наші дурні думки, дії, вчинки - є результатом або важкої травми дитинства або наслідком чиїхось злих (умисних і не зовсім) дій і слів направлених на нас. Фільм залишає по собі важке відчуття, але при тому дуже цікавий сюжет і по-справжньому крута головна героїня, та й інші персонажі не менш яскраві. Дуже чекаю на третій сезон! Дякую за переклад!