Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Джулія

Джулія

Julia
8.3
18+
    Біографічний серіал розповідає про життя та кар'єру знаменитої письменниці кулінарних книг та ведучої одного з перших кулінарних шоу на телебаченні Джулії Чайлд. Її чесність, відкритий гумор та самоіронія зачаровували не лише любителів готувати, а й усіх телеглядачів, які включали її шоу «Французький кухар». Популярність Джулії Чайлд збіглася із важливим періодом в історії США — розквітом громадського телебачення, другою хвилею фемінізму, а також зміною місця, яке займали зірки в американській культурі.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Джулія» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +242 268

    Відгуки (13)
    1. Гість Лідія
      Гість Лідія Гість 10 червня 2024 20:34
      Фільм дійсно легкий, думати не потрібно, можна навіть подрімати. Актори сподобались. Але! Подивилась перший сезон і не розумію, навіщо так багато серій, якщо фільм «Джулі і Джулія: Готуємо щастя за рецептом» з чудовою Меріл Стріп вміщує всі головні події в житті Джулії.
    2. Гість Сандра
      Гість Сандра Гість 4 червня 2024 08:48
      Я трішки схожа на героїню: мені 50, блондинка, люблю поїсти, важу 100кг (дюймовочкою ніколи не була). Зараз дечому новому навчаюся. Ох, тяжко все просувається. ''Джулія'' - це мені було потрібно!
    3. Vredna
      Vredna Новачок 21 жовтня 2023 21:53
      Серіал чудовий, дуже легкий, невимушенний та самодостатній як головна героїня.
    4. Gizia
      Gizia Новачок 16 червня 2023 22:27
      Легкий. Простий. Показує цінності і пріорітети.
      Увага!!! Викликає бажання з"їсти смачненьке, або бігти на кухню і творити чудеса.
    5. Ирена
      Ирена Гість 3 лютого 2023 20:45
      Погоджуюся. Зараз починаю новий складний проект, а серіал мотивує і заспокоює. Її невимушеність в будь якій ситуації неймовірна.