Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Королева-воїн

Королева-воїн

The Woman King
6.9
13+
    ХІХ століття. Елітна гвардія королівства Дагомея складається винятково із жінок, а очолює її могутній генерал Нанизка. Жінки, які стали воїнами королівської гвардії, добровільно відмовляються від можливості вийти заміж і мати дітей, а їхнє головне завдання — повноцінна охорона короля Гезо. Щоб підготуватись до захисту королівської родини, новобранці проходять серйозну підготовку під контролем Нанизки та її заступника Амензи. У чергову групу, що готується стати частиною гвардії, потрапляє самовпевнена і вольова Наві, яка не лише конфліктує з Амензою, а й без вагань вступає у протистояння з Білими поневолювачами, що ставить під загрозу майбутнє королівства.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Королева-воїн» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +176 272

    Відгуки (13)
    1. folion
      folion Постоялець 6 вересня 2024 22:24
      Дивиться на одному диханні, на початку трохи можна загубитись, бо довго "запрягає", але загалом все зроблено гарно, соковито, насичено, драматично, головний твіст не читався (навіть через флешбеки або я просто не уважний), можливо трохи довгий. Підбір акторів логічний відштовхуючись від історії, тому тут питань немає, як і до гри. Віола Девіс в списку улюблених акторок, тому героїня в її виконанні дуже зайшла, жива, колоритна, власна. 7 з 10, але дуже добре!
    2. Гість Ольга
      Гість Ольга Гість 5 липня 2024 21:26
      Фільм визначний. Мені як українці під час перегляду паралельно бачилися сцени (з десятків прочитаних книг) боротьби моїх пращурів з татарами, московитами, поляками. Як козаки звільняли з полону своїх земляків в Турції та Криму! Завжди відчувала душевну спорідненість з афроамериканцями. І сором за те, що завжди були і є запроданці і там, і тут, які буквально продавали своїх(...сволота
    3. Гість Олег
      Гість Олег Гість 22 серпня 2023 20:48
      Незважаючи на пвфосну назву - гідний філм. Якщо добре поколупатися в інтернеті можна навіть знайти історичні аналогії. Батальні сцени досить перебільшені але атмосфера затягує. Цей твір хоч трохи наближує до розуміння Африки.
    4. ЯнаШЕПО
      ЯнаШЕПО Новачок 30 квітня 2023 23:15
      Надзвичайний фільм. Дивишся на одному подиху. Особливо зараз, коли у нас триває війна, сприймається дуже емоційно.
    5. Яра
      Яра Гість 22 березня 2023 23:27
      Гідний фільм. Африка представлена людьми, які не підневільні раби, а захисники прав і свобод, своєї землі. Багато чого б пішло інакше у світі, якби цей континент відстояв своє волю.