Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Нерви на межі

Нерви на межі

High Strung
6.3
7+
    Талановита танцівниця Рубі мріє про вступ до престижної школи виконавського мистецтва на Манхеттені та посилено тренується. Якось вона знайомиться з Джонні, який грає у метро на скрипці, але коли він відволікається, його інструмент крадуть. Намагаючись допомогти новому другу, Рубі дізнається, що Джонні приїхав до Америки нелегально, а також про те, що невдовзі відбудуться змагання, переможець яких отримає стипендію та студентську візу. Це відмінний шанс для Джонні, який зможе залишитися в Америці. Тим паче, що це музично-танцювальні змагання: кожен танцюрист має виступити під струнний супровід. Справа за малим — треба знайти скрипку та продумати виступ...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Нерви на межі» 2016 українською мовою онлайн безкоштовно

    +67 73

    Відгуки (3)
    1. N_Sh
      N_Sh Постоялець 12 липня 2024 16:23
      Приємний фільм, гарні актори (особливо Ніколаса Голіцин у ролі скрипаля-бунтаря). Чудові танці, чарівна музика! А поєднання класичного балету, сучасних танців та електро скрипки з барабанами — це взагалі ЩОСЬ!
    2. Гість Анна
      Гість Анна Гість 6 травня 2023 20:53
      Дуже класний фільм для тих хто любить танці і музику., чудове поєднання сучасності і класики.
    3. Тіша
      Тіша Гість 19 січня 2023 15:25
      Гарний фільм про музику і танці, зовсім не нудний, легко дивиться.