Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Легіон

Легіон

Legion
5.3
18+
    Бог втрачає залишки віри в людство і наказує Архангелу Михаїлу знищити расу людей, посилаючи легіони ангелів на Землю, покликаних влаштувати Апокаліпсис. Не бажаючи виконувати вбивче завдання всесильного Бога, Архангел Михаїл вирішує допомогти людям у битві, в якій їхні шанси на порятунок мізерно малі. Тим часом перший акт протистояння людства з посланцями з небес відбувається у придорожній забігайлівці, розташованій у пустелі, де перед людьми постає Михаїл, який повідомляє місцевій вагітній офіціантці про те, що єдиний шанс на виживання людської раси — її ще ненароджена дитина...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Легіон» 2010 українською мовою онлайн безкоштовно

    +141 199

    Відгуки (3)
    1. Гість Олекса
      Гість Олекса Гість 20 червня 2024 16:25
      Фільм не поганий на мою думку, мені подобається фільми з концепцією Біблії, виглядає ще більш епічно коли знаєш Єрархію ангелів і хто є хто.
      Але так кожному своє і фільм не доя всіх, кожна думка має право бути тут згоден.
    2. Гість Антон
      Гість Антон Гість 14 серпня 2023 22:29
      Непоганий фільм. Досить динамічний та напружений. Ідея про те що треба самому відповідати за свої вчинки, а не виправдовуватися тим що це наказ.
    3. prycil-kurok
      prycil-kurok Новачок 14 листопада 2022 18:02
      Така дурниця, що тільки потратив час!!! Кожен має право на свою думку, і вона у кожного своя!!! А правдивості не знає ніхто!!! Бо як каже та ж Біблія, що;- "Шляхи Господні непередбачені"!!!