Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Периферійні пристрої

Периферійні пристрої

The Peripheral
7.6
18+
    Події розгортаються у 2032 році та розповідають про молоду жінку Флінн Фішер, яка мешкає у провінційному містечку. Вона працює в магазині 3D-друку і доглядає хвору матір, яка потребує дорогих ліків. У вільний час дівчина підміняє свого старшого брата Бертона, який заробляє на бета-тестуванні VR-ігор та допомагає йому проходити складні рівні. Якось у гонитві за великими грошима вона одягає експериментальну ігрову гарнітуру та переноситься до Лондона 2099 року, де виконує небезпечні місії у тілі секретного агента. Незабаром Флінн починає здогадуватися, що має справу зовсім не з віртуальною реальністю...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Периферійні пристрої» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1158 1394

    Відгуки (29)
    1. G A S T R O P♻️D
      G A S T R O P♻️D Частий відвідувач 30 серпня 2024 17:45
      Серіал - дуже сильний.
      Ідея - класна.
      Персонаж інвалід - сподобався. Дуже круто пропрацьований, цікавий, яскравий.
      Хлоя взагалі не в своїй тарілці, розчарувала. Абсолютно відсутня хімія з її партнером, коли вони намагаються грати почуття хочеться вимкнути. І вона взагалі не годиться на роль рукопашника. Бої з нею просто незграбні, смішні.
      Ну і просто шикарні саунди! Дуже якісні блюзові композиції, я просто кайфував коли грала музика =)
    2. N_Sh
      N_Sh Постоялець 25 червня 2024 15:32
      Сподобався серіал — цікаво, якісно, не банально, і навіть корисно, щоб замислитися про деякі речі. Буду чекати на продовження. Однозначно рекомендую!
    3. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 24 червня 2024 00:21
      Серіал вау, дуже і дуже сподобався, гра акторів сподобалась. Все на вищому рівні. Трошки засмутив кінець, але можливо буде продовження) Хоча кінець присутній)
    4. Slasten4ik
      Slasten4ik Частий відвідувач 24 вересня 2023 22:28
      Серіал якісний! Гарний сюжет, гра акторів на рівні, сюжет просто супер! Слідкуйте за сюжетом щоб не загубити тонку ниточку історії. Мені сподобався!
    5. Гість Людмила
      Гість Людмила Гість 10 липня 2023 23:04
      Гарний серіал, рекомендую, потрібно дивитись уважно. Цей фільм в "фоновому перегляді" продивитись не вийде. Потрібно слідкувати як за героями, так і за мовою. Чекаю слідуючий сезон.