Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Меган Ліві

Меган Ліві

Megan Leavey
7.1
13+
    У центрі сюжету виявляється Меган Ліві — відважна молода дівчина, яка служить в армії США. Несподівано в її житті з'являється Рекс — норовлива німецька вівчарка, яка проявляє до людей надмірну агресію. Але дівчині вдається знайти до пса особливий підхід, і незабаром вони стають найкращими друзями. За час служби Меган і Рекс успішно виконують багато місій і рятують безліч солдатів від вірної смерті. Але важкі поранення, отримані під час чергової операції, розлучають друзів. Одужавши, Меган вирішує будь-що відшукати чотирилапого друга...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Меган Ліві» 2017 українською мовою онлайн безкоштовно

    +359 391

    Відгуки (5)
    1. Дені
      Дені Гість 11 липня 2024 17:35
      Так, фільм дійсно чіпляє. Сюжет про дружбу, довіру і відданість. Про сміливість, наполегливість, ну-у, і трішки про війну на задньому плані. Багато хто має зрозуміти, що війна розставляє пріоритети на раз два. Показує, що дійсно має бути для нас важливим.
      А також окрема подяка актрисі, яка зіграла головну героїню. Дуже цікаво було побачити, що "собача вірність"(якщо ви розумієте про що я) буває і в людях, просто дуже рідко і від того подібне торкається найглибших струн в душі.
      Однозначно раджу до перегляду навіть дітям. Кров у кадрах відсутня(замащений ніс Меган не рахується - взагалі не зрозуміло що то насправді, може вона полуничним джемом вимастилася)). Отож років з 9 я думаю можна дивитися. Відвертих сцен нема, окрім поцілунків і обнімашок на ліжку.
    2. Гість Наталя
      Гість Наталя Гість 3 листопада 2023 14:44
      Я вперше за баааагато років ридала через фільм з собакою.
      Дивіться - не пошкодуєте.
    3. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 21 грудня 2022 01:41
      Фільм в якому головний герой собака - це 50% успіху, на реальних подіях - це ще 40%+. Фільм цікавий, захоплюючий, попри події які розгортаються у Авганістані знятий досить лайтово.
      Фільм про зневіру, дружбу і наполегливість.
    4. Гість Ольга
      Гість Ольга Гість 27 листопада 2022 18:12
      На сьогоднішній день дітей сценами війни не злякаєш - дехто бачив якщо не таке саме, то близько до того. а фільм справді і хороший і добрий, і патріотичний
    5. Гість Маряна
      Гість Маряна Гість 12 листопада 2022 21:05
      Дуже класний фільм. Дивлюся вдруге вже його! Про людське, про те, що завжди поторібно залишатися собою і йти до мети. Якби не сцени війни, то можна було б рекомендувати до сімейного перегляду.