Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Інтерв'ю з вампіром

Інтерв'ю з вампіром

Interview with the Vampire
7.3
18+
    Луї де Понт дю Лак розповідає журналісту Деніелу Моллою свою епічну історію про кохання, кров і небезпеки безсмертя. Втомлений від обмежень життя чорношкірого в Новому Орлеані початку 20-го століття, Луї не в силах чинити опір пропозиції спокусливого Лестата де Ліонкура втекти від усього, приєднавшись до нього у якості його компаньйона-вампіра. Але за нові здібності Луї доводиться заплатити жахливу ціну, а поява нової підопічної Лестата, дитини-вампіра Клаудії, невдовзі ставить їх на багаторічний шлях помсти та спокути.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Інтерв'ю з вампіром» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +391 615

    Відгуки (39)
    1. Sweet Lana
      Sweet Lana Гість 31 липня 2024 18:01
      З усього касту сподобався лише Лестат.
      А якщо копнути історичну достовірність, то весь перший сезон - повна маячня. Ніхто на півдні не дав би чорному вести бізнес, тим більше розбагатіти, чорний бізнесмен - це нонсенс в ті часи. Чорний батько-плантатор - істерика))) Мужеложство публічно посеред ортодоксально католицького півдня??? Що? Ви при тямі?
      Серіал схожий на низькопробні постановки 90-2000х, де лицарі ходили зі стрижками й манікюром, а жінки мали право слова за столом.
    2. Гість Оксана
      Гість Оксана Гість 22 липня 2024 21:51
      Настільки глибоко показали стосунки між героями, що навіть сама їх сутність загубилася десь на задньому плані, серіалом задоволена, кінцівка очікувана... [s]аб'юзер та газлайтер отримали своє 😏[/s]
    3. Гість Ket
      Гість Ket Гість 15 липня 2024 23:15
      Серіал взагалі не зайшов. Просто дешевенька постанова. Немає відчуття плину часу, дівчинка взагалі як лялька без переживань, емоцій, без власного внутрішнього конфлікту одна лише інфантильність недовіра до такого персонажу. Немає серіал шарму, є лише картинка красивих чоловіків.
    4. nikoleta8yurosh
      nikoleta8yurosh Частий відвідувач 8 липня 2024 13:17
      Ця екранізація посіла особливе місце в душі. Цікаво, сучасно, хоч і дещо незвично було знову вивчати характери героїв після "Інтерв'ю з вампіром" 1994 року. Щодо темношкірого актора - так, неочікувано, але все ж логічно, оскільки Луї був креолом, то навряд чи білий актор виконав би цю роль натурально, хоч гра Бреда Пітта була неймовірною. Класно розкрили тему вампірського театру, багато живих і класних епізодів. Кінцівка розбила серце, але картинка склалася повністю і все зійшлося, так би мовити. Обов'язково прочитаю усі книги Енн Райс на улюблену тематику, аби краще розібратись у персонажах. Раджу до перегляду!
    5. Гість Alina
      Гість Alina Гість 1 липня 2024 18:39
      Я любила багато років передивлятися фільм і роль Лестата належала в моєму серці лише Тому Крузу. Наскільки він в ній гармонічний. Добру половину першого сезону не могла сприймати образ Лестата в іншому акторі, але коли почалося саме цікаве, як він ловив божевілля, - це просто геніально зіграно. Актор неперевершено зіграв такого складного персонажа. Є нюанс що до Клоудії, мені дуже подобалася акторка в першому сезоні. Довелося дуже довго звикати до нової, але вона теж гарно передавала запальний характер персонажки. Арман - це просто витвір мистецтва, я кайфувала, коли слідкувала за ним. Ці тендітні рухи, погляд, ну супер. Луї тут самий нудний персонаж, але звісно ж потрібний. Але і нудний)