Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Своя людина

Своя людина

Inside Man
6.6
16+
    Дія розгортається навколо Джефферсона, Гаррі та Дженіс, чиї шляхи раптово перетинаються. Джефферсон — безжальний вбивця, засуджений до смертної кари в США, що знаходиться в камері смертників. Гаррі — химерний священник, який живе у маленькому містечку у Великій Британії. Дженіс — вчителька математики, яка є репетитором сина Гаррі. Одного разу, коли Дженіс дізнається правду про похмуру діяльність церковного служителя Едгара, Гаррі намагається переконати її нічого не робити з цією інформацією, проте згодом Дженіс виявляється замкненою у підвалі священнослужителя. З цього моменту їх долі стають тісно пов'язаними, а єдиною людиною, здатною вирвати Дженіс із полону, стає засуджений убивця Джефферсон.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Своя людина» / «Інсайдер» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +216 288

    Відгуки (20)
    1. na7alka
      na7alka Новачок 14 червня 2024 11:04
      Все сподобалося, прекрасний хаос! Виникає бажання додивитися, а чим же ця історія закінчиться? Сюжет, герої та їх дії після серіалу залишили в мені змішанні почуття. Люди такі люди!
    2. Гість Марта
      Гість Марта Гість 30 березня 2024 02:01
      Початок багатообіцяючий, а далі розчарування. Випадок коли дурню намагалися подати за щось розумне, змістовне. А не вийшло. [s]Начебто розумна вчителька. з якимось хитромудрими ідеями, однак вона потрапила в підвал через тупість, а не розум. Де тоді була її смикалка? Дуже нерозумною була її реакція до того, як все почалося. Журналістка зі своїм "я ж бляха журналістка, а не аби хто, я так багато всього написала", дуже зверхня, і знову ж таки вона нічого не знає, не розуміє, з аналізом у неї проблеми, заради сенсації пожертвувала безпекою "подруги" і т.д. І священник теж якось з головою не дружить, дивне у нього розуміння правильного. А тепер ще й зухвала поліцейська, яка нічого не пояснює, не інформує, але щось з себе показує...абсолютно не професійно. І не розумію, чому в неї очі такі червоні, наче заплакані, мабуть невдала гра. Кінцівки поки не знаю, але явно щось не гаразд, місцями сильно дратують сюжет і персонажі. А згідно акторської подачі, найприємнішим персонажем , як не дивно, є смертник, що теж не дуже зрозуміло. Щось мені підказує, що далі буде ще більше розчарування і кінцівка мені не сподобається.[/s]
    3. Mykhailo83
      Mykhailo83 Частий відвідувач 12 березня 2024 14:12
      Непоганий серіал для перегляду на фоні. 7 з 10. Цікава героїня-математичка, хід думок неординарний.
    4. Гостя
      Гостя Гість 11 січня 2024 19:22
      Приєднуюсь до оцінок фільму як психологічно відразливого. Ситуації якісь і штучні, і глибинно фальшиві в своїй течії, дивишся, і весь час напружено відновлюєш їх "правильну" версію, якої немає в фільмі. Не додивилась) Успіху наполегливішим ніж я глядачам)
    5. Гість Лілія
      Гість Лілія Гість 25 жовтня 2023 07:45
      Загалом фільм це торжество якоїсь дивної філософії, якої я не зрозуміла.
      А так він водночас і дуже захопливий, і дико майже зовсім нестерпно відвратний. Тримає в напруженні весь час, однозначно.
      Я видихнула, коли додивилась, і була рада що він скінчився. Хочеться кричати "люди не дивіться його!", бо це якесь ...."щось" (нема слів), бо лінія сюжету рапьом пішла не туди і так якось пішла дуже "негарно", і так шо хочеться тих героїв просто вичеркнути з усього - з фільму, з пам'яти, звідусюди; але й є розуміння що його треба дивитись, бо сам фільм зроблен професійно, він поглинає, точніш зацікавлює продовженням, питанням а чим же ш все закінчиться, та чка в цьому думка закладена. (Одразу скажу мені не сподобалась думка яка в нього закладена. Якось наівно звучить з боку авторів, що таке глядач сприйме. Але в тей ж час лякає ця думка, та сумніви з'являються "а раптом так?".
      Короче, фільм викликає суміш вражень! Яких - питання? Але байдужості тут навряд місце є.
      Тож...хай Боже береже кожного хто його подивився!
      Амінь.