Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Вони живуть

Вони живуть

They Live
7.2
18+
    Джон Нада — безробітний, що гуляє великим американським містом, намагаючись знайти для себе заняття. Одного разу йому вдається влаштуватися різноробом, а також знайти місце для ночівлі, але незабаром звичне життя Джона змінюється через знайдені дивні окуляри, які показують справжні обличчя людей. Виявляється, що місто кишить інопланетянами, які прилетіли з Андромеди, і більшість із них займають важливі пости в суспільстві, керуючи нашою планетою так, як бажають. Тоді Нада вирішує відправитися на пошуки людей, які створили окуляри, щоб приєднатися до їхнього руху...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Вони живуть» / «Вони серед нас» 1988 українською мовою онлайн безкоштовно

    +139 175

    Відгуки (8)
    1. alt
      alt Гість 28 липня 2024 13:18
      дуже крінжове кіно, подивився лише заради приколу.
      це не тягне не те що на фантастику, навіть на пародію не схоже, може задум і непоганий, але виконання і сюжет дуже слабенькі
    2. Starostav
      Starostav Новачок 15 липня 2024 16:53
      Фільм дитинства... Є над чим задуматися... Хто шукає відповіді і "істину" той мене зрозуміє... Як і "Шоу Трумана" і "Матриця" і "Парк Дикого Заходу" і "Чорне Зеркало" і " 13-поверх" і "Термінатор" і "Я робот" вже все до цього іде з AI... Є народна приказка: "Таємниця завжди становиться відомою!"
    3. Колекціонер
      Колекціонер Частий відвідувач 3 жовтня 2023 23:47
      Якось спочатку було відчуття, що тут буде глибокий і трохи філософський сюжет. Але десь від середини фільм пішов у круте піке з нелогічностей та якоїсь епатажної клішованості. З ідей: простий люд недополучає, багачі і політики зло. Привіт соціалістична повісточка. Все як завжди. 5.5\10. Якщо шукати легкий бойовичок на вечір, щоб розслабитися і не думати, то фільм піде. І головне, вже як дивитися, не переймайте ті соціалістичні гасла.
    4. Atanas_Horned
      Atanas_Horned Новачок 26 жовтня 2022 21:26
      Фільм вартісний, особливо в якости представника ідей та образів своєї епохи. Карпентер чудовий режисер.
    5. Денчос
      Денчос Гість 30 вересня 2022 23:52
      О. Класика невмеруща. Певно перегляну ще раз цей кінчик.
      "я прийшов сюди жувати гумку та дерти сраки, гумку я вже дожував."