Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Королева змій

Королева змій

The Serpent Queen
7.7
18+
    У першій половині XVI століття 14-річна кругла сирота Катерина Медічі, яка має не найвидатнішу зовнішність, і чиє життя наповнене суцільними невдачами, завдяки зусиллям свого родича, папи римського Климента VII, виходить заміж за Генріха де Валуа, другого сина короля Франциска I та королеви Клод. Дівчина, яка намагається влитися у ворожий французький королівський двір, стикається з труднощами при зачатті дитини та дізнається, що її чоловік зраджує їй з коханкою Діаною де Пуатьє. На зло всім ворогам і заздрісникам Катерина зберігає свій шлюб і править Францією кілька десятків років.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Королева змій» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +739 929

    Відгуки (16)
    1. Гість Юлія
      Гість Юлія Гість 7 червня 2024 13:06
      Серіал розважальний і аж ніяк не історичний - але це не позбавляє його певного шарму. Цікаво розкриті характери, оригінально переосмислено особистісні якості історичних персон.
      Завжди було цікаво: що відчувала молода принцеса, а пізніше й королева, чоловік якої багато років був у всебічній залежності від значно старшої коханки?
      Які якості допомогли Діані так довго тримати набагато молодшого чоловіка біля своєї спідниці?
      Чи справді було "чорне" серце у однієї з найвеличніших правительок в історії?
      Оригінальний авторський погляд на ці питання може зацікавити багатьох. Особисто мені перші 4 серії "зайшли" краще - далі все стало занадто химерним (чи якось так) - додивлялась уже в фоновому режимі.
      Порадувало, що при побудові сценарію не зашкалилала толерантність до сексменшин і расової різноманітності - історичні персонажі втілили правдоподібно зовнішньо схожі актори - хоч тут не наробили веселкового вінігрету із знатних персон.
      Приємний розважальний серіал для вихідних.
    2. Satiko
      Satiko Постоялець 13 травня 2024 02:21
      Першу серію я не могла осилити, але дала цьому серіалу другий шанс і почала знову дивитися, вже на другій серії я зацікавилась, а потім, вже не могла зупинитися. Дуже цікавий серіал! Я не очікувала такої крутої зав'язки. Перша половина серіалу йде трішки нудною, але з гумором, юнацтво, а ось інша половина, коли вона подорослішала, це було вже щось інше, тут і мудрість, тут і загадки, тут і екшн. По завершенню я залишилася дуже задоволена і з повагою до цієї жінки, що вона таке придумала і так все провернула.
    3. Я.
      Я. Гість 10 січня 2024 12:15
      Відчувається сучасність бо це не фільм, а низькопробне костюмоване "г", на кшталт "Друзів", " Дизель шоу" чи "кварталу".
      Немає потреби дивитися ні акторський склад, ні країну виробника все стає зрозумілим з перших хвилин перегляду.
      Саме попит породжує пропозицію. Нажаль основна маса люду, що "споживає цей продукт" не обтяжує себе читанням, вивченням історії, культури, розвитком критичного мислення, та й саморозвитком в цілому.
      Воно мені на одному рівні з "комедіями" часів німого кіно - легке, примітивне кривляня, не несе ні освітньої, ні культурної, ні історичної цінності.
      Половина першої серії ледь-ледь осилено.
    4. katerinadespre
      katerinadespre Постоялець 7 грудня 2022 17:11
      Якщо не спиратися на достовірність, мені дуже сподобалася перша половина серіалу, доки була молода Катерина.
      Далі без неї серіал ніби втратив свій шарм...
    5. Andrew
      Andrew Гість 9 листопада 2022 01:46
      початок був цікавий, історична драма з комедійними елементами, але на жаль десь після 4-ї серії сюжет відходить все далі від історії та все більш спрощується...