Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ноу

Ноу

Nope
6.8
18+
    Події розгортаються в американській глибинці поблизу Західного узбережжя, де мешкають Оджей та його сестра Емеральд. Остання особливо пишається тим, що є прапраправнучкою знаменитого чорношкірого вершника, зображеного на першому у світі динамічному зображенні, а також очолює єдине ранчо у всій окрузі, що належить афроамериканцям. Коли над їхнім невеликим містечком нависає таємнича хмара, місцеві жителі та тварини стикаються з низкою незрозумілих зловісних явищ.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Ноу» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +103 359

    Відгуки (26)
    1. Гість Павло
      Гість Павло Гість 19 липня 2024 21:51
      Останнім часом в мене враження, що історії для нових фільмів все частіше пише ШІ. Немає чіткої лінії, фільм не знає, чим він хоче бути, куча зайвих персонажів на яких витрачається екранний час. Затянуто висвітлюються події, які не впливають на сюжет.
      Не раджу дивитись, можна глянути стислий огляд фільму на ютуб.
    2. Cola
      Cola Гість 5 лютого 2024 23:20
      Чудове кіно, 2 години пройшли у повному задоволенні від гумору, картинки, гри акторів та ідеї. Кіно варто дивитися уважно, але це не складно, адже сюжет розвивається доволі динамічно. Згодна з попередніми коментами про те, що любителі масового аля марвел кіно можуть не оцінити, адже мозок і звісно регресує, якщо дивитися лише те, що тобі розжовують і подають максимально легко з рейтиндом pg-13. Не бачу нічого погано в масовому кіно, однак вбачаю проблему в людях, які називають цікаве, нестандартне медіа "розчаруванням і тупізмом". Якщо фільм не для вас і вам складно його зрозуміти, то не обов'язково кричати і кидатися на людей.
      Загалом я рада бачити, що Джордан Піл продовжує творити і пробувати себе в різних жанрах. Кіно комендую
    3. Гість Михайло
      Гість Михайло Гість 2 лютого 2024 10:58
      Попередні дві роботи цього режисера були вартими перегляду. Свіжі ідеї та нетривіальна реалізація. Ця стрічка це надзвичайне розчарування. Якщо хоч трошки цінуєте свій час - зливайте її сміливо в бачок. Я купив її на іншому сайті і просто тепер ходжу по фільмопомикам, щоб попередити людей.
      повірити хоч на секунду в події, які зображує цей ініверсальний режисер-сценарист-продюср не вдається ні на 5 хвилин, не кажучи вже про дубову гру головного героя, в якого одне лице на весь фільм. Він типу має ферму з конями, і не має там працівників, і постійно ниє, що треба працювати, але бляха!! він за весь фільм заплів один ремінець на сідлі, от і вся робота, а то просто стоїть, втичіть чи кудись їде, абсолютно доречі енезрозуміло для чого. я просто сповнений ненависті та злості на режисера за вкрадені 2 години життя, протягом яких я намагався розгледіти хоч якусь цінність в цьому висері.
      І доречі я тепер починаю підозрювати, що є якісь інструменти накручування IMDB, або його оцінка - то просто результат очікувань глядачів, які як я, чекали від нього чогось неординарного, окрім вже набридлої його улюбленої теми особливості темношкірих
    4. Гість Свят
      Гість Свят Гість 10 лютого 2023 04:09
      Деякі моменти сюрреалістичними здаються. Окрема історія із туфлею так взагалі лякає більше ніж скажена мавпа і НЛО. Загалом такого давно бракувало в кіно, тому це щось свіже за останній час
    5. ratatat
      ratatat Гість 19 січня 2023 02:03
      дуже навіть класна ідея. фільм то недорогий за голівудськими стандартами, але реалізовано добре