Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Обі-Ван Кенобі: Повернення джедая

Обі-Ван Кенобі: Повернення джедая

Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return
7.3
16+
    Disney+ продовжує традицію випуску документальних стрічок, де показано залаштункові кадри виробництва серіалів, дія яких розгортається у фантастичному світі Зоряних війн. Влітку 2022 року прогримів вихід міні-серіалу «Обі-Ван Кенобі», який розповідає про долю однойменного майстра-джедая через 10 років після подій «Зоряних війн: Помста сітхів». Відверта хроніка включає моменти з місця зйомок, що раніше не публікувалися, та інтерв'ю з режисером Деборою Чоу, Юеном МакГрегором, Гейденом Крістенсеном та іншими акторами.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Обі-Ван Кенобі: Повернення джедая» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +57 83

    Відгуки (2)
    1. Арина С
      Арина С Частий відвідувач 30 квітня 2023 21:58
      Класна документалка про створення серіалу про Обі-Вана. Було цікаво дізнатися бачення режисерки та акторів, приємно було що навіть включили архівні кадри зі зйомок про перші 4 епізоди.
      1. RebornUA
        RebornUA Частий відвідувач 18 травня 2024 00:41
        Повністью погоджуюсь. Приємно було побачити початкові кадри фільму, та тек як вони поєднували та продовжували історію, а не писали її на свій лад та погляд.