Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Індустрія
7 серій з 8

Індустрія

Industry
7.2
18+
    Гарпер Стерн — афроамериканка із простої родини, яка прилетіла до Лондона після закінчення університету в Нью-Йорку, влаштовується на стажування до елітного столичного інвестиційного банку Pierpoint & Co. Вразивши неординарним резюме вимогливого начальника Еріка Цо, вона приєднується до команди таких же амбітних новачків, які мріють досягти успіху на ринку цінних паперів, серед яких: самовпевнений випускник Оксфордського університету Гас, химерний наркоман Роберт, трудоголік Гарі, а також зарозуміла Ясмін, що бажає утвердитися в очах своїх багатих батьків з Ноттінг-Гілла.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Індустрія» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +16 40

    Відгуки (1)
    1. Гість Олена
      Гість Олена Гість 9 вересня 2022 09:58
      багато безглуздого сексу, розборок між співробітниками, якісь відсилки до ковіду (ми вже й забули що там з ковідом тим)), трохи наркотиків і зовсім небагато роботи. Щось є в цьому серіалі, попри це, але всі персонажі неприємні і відчуття, відповідно, теж так собі. Можливо далі буде цікавіше.