Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Вілла «Романтика»

Вілла «Романтика»

Love in the Villa
5.4
16+
    Молода жінка після розриву стосунків вирушає до романтичної Італії, але виявляє, що заброньована нею вілла була заброньована двічі, і їй доведеться ділити відпустку з цинічним британцем...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Вілла «Романтика»» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +184 284

    Відгуки (13)
    1. Андрій кінометець
      Андрій кінометець Гість 13 квітня 2023 01:03
      Фільми є малобджетні і дорогі блокбастери, всі сюжети повторюються після Шекспіра. Таке собі легке кіно типу ні про що, але все ж кіно ще є. А фільми народжуються пером сценаріста, а сценарісти, як я розумію, вже закінчилися. якщо пропрацювати сценарій то можливо і сюжет був би цікавішом. А так є кіно і добре що є
    2. Юльця
      Юльця Частий відвідувач 7 листопада 2022 23:24
      Занадто плоский сюжет і гра акторів, тому навіть Верона не потішила в кадрі(((
    3. Гість Соня
      Гість Соня Гість 26 жовтня 2022 14:15
      3 дні дивилася цей фільм. Герої зовсім не підходять один одному. Гарне місто - Верона, здавалося б не може бути поганий фільм , якщо він знятий тут. Так ні, все таки їм вийшло споганити.
    4. Гість Світлана
      Гість Світлана Гість 9 жовтня 2022 21:45
      Ахахах. Одразу, на перших хвилинах, - тупа сцена, вчителька читає Ромео та Джульета 5-тикласникам. Та-да-да-дам. Їм цікаві ляльки та машинки, а не усі-мусі-пусі. Щось наплутали в шкільній програмі чи сценарії до фільму.
    5. Ksu555
      Ksu555 Новачок 24 вересня 2022 01:19
      Нудний і не цікавий фільм. Я не зрозуміла з якого переляку вона розпочала війну за віллу. Актори ніякі, в кохання між ними не віриш.