Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дім дракона

Дім дракона

House of the Dragon
8.4
18+
    Екранізація книги «Вогонь і кров» американського письменника Джорджа Мартіна. За кілька століть до подій, що призвели до масштабного протистояння за трон Вестероса, члени дому Таргарієнів — могутньої сім'ї, яка дивом вижила під час Року Валірії, — здобули притулок на Драконовому камені. Після трагічної смерті Візеріса Таргарієна, який правив впливовою сім'єю протягом довгих років, принц Ейгон Таргарієн і принцеса Рейніра Таргарієн оголошують власні претензії на Залізний трон. Кровопролитна боротьба за владу обертається масштабною громадянською війною, яка загрожує існуванню будинку Таргарієнів...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Дім дракона» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +8907 13449

    Всі серіали франшизи «Гра престолів»:


    Відгуки (289)
    1. Гість Віталій
      Гість Віталій Гість 4 вересня 2024 20:44
      На шостій серії першого сезону все ж вирішив не гаяти час на перегляд. Не міг відкинути думку: якби цей шедевр вийшов раніше за Гру престолів, який би в нього був рейтинг. Як на мене, серіал ніякий. Ні хороший, ні поганий.
      І, будь ласка, не пишіть в мою адресу критику. Кожен має право висловити свою думку.
    2. Діана гість
      Діана гість Гість 29 серпня 2024 19:56
      Загалом актори викликають різні емоції - це показник якості. Принцеса Рейнеріс, Деймон та Еймонд - неймовірні. Рейніра почала подобатись лише під кінець коли почала розуміти своє місце. Каст Хайтауерів теж дуже крутий. Походження прадіда Джона Сноу добре розкрито. Темношкірі Веларіони, ну ок. Я цих претензій не розумію, бо хто вам сказав, що у казці з драконами всі мають бути білі? Це казка, яку написали не за часів білошкірого панування і рабства, а за часів рівності. І вона відповідає реаліям сьогодення як колись казки Братів Грімм відповідали своїм реаліям.

      8 серія 2 сезону просто вау! Особисто мені розставила по місцях все що було до цього.
      Графіка вау.
      Більше драконів з чудовою деталізацією - це плюс.

      На мою думку дуже гарний пріквел.

      Не погоджуюсь з коментарями, що цей серіал гірший. У Грі Престолів ми одразу поринаємо у протистояння дворів, яке вже триває і захлинається від жорстокості. А події Дому Дракона відбуваються ще за мирних часів, де війна відбувається поступово і ми маємо більше часу зрозуміти чому, через розкриття персонажів. Дуже чекаю фінал.
    3. Гість Асія
      Гість Асія Гість 8 серпня 2024 17:49
      Якщо не порівнювати серіали, дивитися окремо - то ДД хорош.
      Більш спокійний, не такий шокуючий - це на добро.
      Меньше персонажів, легше споглядати - на краще.

      З мінусів - розмита, замислена, картинка, внаслідок комп'ютерної графіки.
      Нудні, вимучені діалоги.
      Стрибки по таймлайну, зроблені без почуття смаку.

      І, нарешті, темношкірі Веларіони.
      Люди є ксенофобами по своєї природі.
      Біле курчаве волосся на темношкірої людині - це проти природи, законів логіки.
      Якби було потрібно більше ролей для кольорових людей, то не треба робити їх крові Таргарієнів.
      1. gil
        gil Гість 10 серпня 2024 18:51
        Інерція по вимогах часу. Якщо вже "Анну Болейн" з відомо якою акторкою зняли. Мабуть це вже не вилікувати. Або просто абстрагуватися. Або не дивитись амерське кіно. Але у британському кіно теж саме.
        До подібних проявів у французському кіно вже звикли.
      2. Selmak
        Selmak Новачок 18 серпня 2024 16:30
        Як вам діалоги не подобаються, то прочитайте книжку. Це хроніка, за цю книжку немає жодного діалогу, є одне речення прямої мови, забув кого. Все інше опис подій. Кожне слово в серіалі придумане сценаристами.
    4. ФОКС
      ФОКС Гість 6 серпня 2024 08:22
      Безумовно топовий серіал. Але екшина все менше і менше, дуже помітно, що все намагаються розтягнути як на омога більше серій. І менше витратити коштів). Обожнюю цю сагу, але чомусь після кожної серії, відчуваюю розчаування. Можливо справа в мені, а не в приквелі.
    5. Dmytro
      Dmytro Гість 27 липня 2024 02:24
      мені подобається як всі обсирають цей серіал не розуміючи що він йде чисто по книжці і треба дочекатись екшену, де ти розумієш чому все так стається, через що, а дурачкам треба щоб всі з першої серії почали битись битись і ще раз битись, бо для чого говорити якщо можна битись.
      1. waad
        waad Гість 31 липня 2024 09:19
        Книжка - це по суті історична хроніка, і ця війна навіть не всю її займає, а лише певну частину. Там події другого сезону - це пара десятків сторінок в книжці. А от сценаристи і розмазують цей всі події по хронометражу серіалу і заповнюють його беззмістовними кадрами і недолугими рішеннями, які вони самі допридумували. Сюжет надто розмазали і людям було б ок, якби хоч діалоги і сцени були змістовні.