Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дівчина в дзеркалі

Дівчина в дзеркалі

Alma
6.3
18+
    Сюжет обертається навколо старшокласниці на ім'я Альма, яка під час шкільної поїздки автобусом потрапляє в страшну аварію і стає однією з небагатьох, кому вдається вижити. Дівчина приходить до тями на лікарняному ліжку, але не може згадати своє минуле, батьки та друзі здаються їй чужими, а в рідному домі чекають таємниці та загадки, які лякають. Страждаючи від регулярних жахливих кошмарів і страшних видінь, головна героїня намагається по крихтах відновити своє минуле і розкрити причину таємничої автобусної аварії.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Дівчина в дзеркалі» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +56 102

    Відгуки (3)
    1. Гість Катерина
      Гість Катерина Гість 28 червня 2024 02:21
      Веселі канікули випускників закінчуються трагедією для більшості. Але для когось це другий шанс ("другий" фігурально) бо ціна і кількість життів лише вибір. Про те, наскільки якісно і і чи варто проживати життя в чужому тілі?
      Ідея й сценарій серіалу - чудові. Та й ідея серіалу хороша. Єдине чого бракує - спецефектів голівудських, але й сучасному голівуду явно бракує саме ось таких свіжих й живих ідей й акторів.
    2. Satiko
      Satiko Постоялець 3 квітня 2024 21:38
      Чудовий серіал! Ну вміють же ж ці іспанці знімати гарно! Місцями мені реально було моторошно, і вся ця задумка, ця містика - мені дуже сподобалась. Вкінці ще й так закрутили. Тут пишуть, що буде 2 сезон, якщо не забуду - то точно продовжу дивитися, але загалом і одного сезону достатньо для такого прекрасного серіалу. Я насолодилася зповна, як сіла, так і не вставала, поки не додивилася все. Показано, що оцінка цьому серіалу 6.3, я б поставила 8-9/10, настільки меня сподобалось.
    3. Slasten4ik
      Slasten4ik Частий відвідувач 8 жовтня 2023 00:35
      Класний серіал! Сюжет цікавий, загадковий і таємний. Початок дуже жвавий, треба уважно дивитись. Останні серії трохи затягнули, але то не псує інтерес. Чекаєю наступний сезон.