Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Чотири життя

Чотири життя

Four Lives
7.4
    Протягом шістнадцяти місяців серійний маніяк та психопат Стівен Порт убив чотирьох молодих геїв: Ентоні Волгейта, Габріеля Коварі, Деніеля Вітворта та Джека Тейлора. Жертви серійного вбивці були пов'язані використанням додатка для знайомств геїв, а також характером їхньої смерті. Однак, не зважаючи на очевидний зв'язок між цими чотирма вбивствами та стрімко наростаючим інтересом до Порту, правосуддя не було здійснено через некомпетентне та гомофобне розслідування, яке провели поліцейські Баркінга та Дагенгема…
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Чотири життя» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +58 88

    Відгуки (6)
    1. Gizia
      Gizia Новачок 7 липня 2023 02:51
      Шкода, що такі події відбулись у житті людей. І це своро году має нас вчити не довіряти людям зі сайту знайомст, бо там можуть бути не тільки збоченці, а й вбивці. Світ сповнений психопатів.
      Але взагальному, мені не сподобалась гра акторів. В друге б не переглядала.
    2. Гість Валентина
      Гість Валентина Гість 7 грудня 2022 22:00
      Кіно було не для мене - слідчі не справлялися з обов'язками, а злочинець був відомий заздалегідь. На детективний жанр (наявність загадки, кмітливого детектива) фільм не тягне, для драми-мелодрами не вистачило відчуття спів переживання героям, пройшло повз. Може когось зацікавить факт того, що міні серіал засновано на реальних подіях. Я би порекомендувала кіно тим, кому цікаві історії маніяків. Є інший серіал Вбивство, там добре і родина жертви показана, і детективне розслідування.
    3. Аліна Івченко
      Аліна Івченко Гість 28 вересня 2022 10:59
      Четвертої серії в озвучці немає взагалі, а це фінал. Тому можете не дивитись і не гаяти час, оскільки для перегляду розв‘язки доведеться застосовувати англомовну версію на сторонньому сайті
      1. jerry
        jerry UASerials 28 вересня 2022 11:10
        Серіал має всього три серії, ніякої четвертої не існує.
      2. Daria Reznik
        Daria Reznik Новачок 19 жовтня 2022 09:39
        Де ви знайшли 4-ту серію? На мові оригіналу у Wikipedia всього 3.
      3. Гість Інна
        Гість Інна Гість 6 березня 2023 23:29
        Мені аж цікаво, що ти очікуєш побачити в якійсь там четвертій серії, коли третя має цілком вичерпний фінал і реальні кадри, фото хлопців.