Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Елвіс

Елвіс

Elvis
7.3
13+
    У 1940-х роках Елвіс Преслі, ще хлопчиськом, після арешту батька перебирається з мамою в сільську місцевість Міссісіпі, де знайомиться із запальною музикою афроамериканців, яку бере за основу свого майбутнього творчого шляху. У 1955 році він стає висхідною зіркою естради, співпрацює з музичними студіями та привертає увагу одіозного імпресаріо Тома Паркера, з яким незабаром укладає контракт. Під його керівництвом Елвіс Преслі опиняється на вершині слави та отримує титул короля рок-н-ролу.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Елвіс» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +453 531

    Відгуки (26)
    1. Гість Ігор
      Гість Ігор Гість 24 серпня 2024 22:14
      Бетмена та Харлі Квін тут немає. Не знаю, як ще треба зняти біографічний фільм. Але казати, що він нудний - це якось дивно. Описується життя людини, талановитої, як виявилося певним чином наївної, яка мала мету та свої слабкості. Тому для тих, кому хроніки та документал не жанр для перегляду, то і тут особливо робити нічого. Особисто сподобалось все - акторська гра, документальні хроніки вставлені, сам сюжет.
    2. Гість Ірина
      Гість Ірина Гість 17 серпня 2024 23:06
      Загалом непогано. Музично. Яскраво. Трохи забагато Полковника у фільмі. Якось лишень не більше, ніж самого Елвіса. Так наче фільм називався "Полковник і Елвіс".
    3. Гість Анна
      Гість Анна Гість 15 червня 2024 16:05
      Глибокий фільм про злети та падіння людини. Розумієш, що нікого не треба осуджувати, треба розібратися з причинами своїх помилок, на досвіді життя інших! Фільм знято дуже талановито, під яскравими сценами аж бринять мрії та страждання Елвіса. Була можливість сприйняти його легендарну постать наче з середини. Дякую.
    4. Гість Тамара
      Гість Тамара Гість 23 травня 2024 20:41
      Шикарний фільм. Досконала гра акторів, підбір і перевтілення.
      Раджу тим, хто віддає перевагу розумному кіно, бажає отримати задоволення від вдалої версії життя і творчості видатного співака світу...
    5. Ірфея
      Ірфея Гість 5 грудня 2023 17:15
      Чекала від фільму більшого. Як по мені, замало його творчості розкрито, пісні відривками. Дивлюсь фільм і смутно, нема того відчуття неймовірного таланту, яке насправді мав Елвіс та заворожував своїх фанатів. Не сприйняла я цей фільм про Елвіса. Не буду його рекомендувати, бо він ще й нудний.