Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Вічність між нами

Вічність між нами

Endless
4.9
    Райлі Стенгейт та Кріс Дуглас — пара закоханих підлітків, які нещодавно закінчили середню школу. Вона — дочка багатих батьків, яка готується вступити на юридичний факультет, але захоплюється малюванням. Він — важкий підліток, вихований самотньою матір'ю та обожнюючий мотоцикли. Плануючи спільне майбутнє, закохані потрапляють у жахливу автомобільну аварію, внаслідок якої Дуглас гине. Дівчина не може змиритися із втратою, в той час як її покійний хлопець, тепер у вигляді безтілесного духу, знаходить спосіб зв'язатися з коханою.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Вічність між нами» 2020 українською мовою онлайн безкоштовно

    +29 49

    Відгуки (3)
    1. Bairon
      Bairon Постоялець 26 липня 2022 05:23
      Таких фільмів багато, але цей сподобався. Дивитись легко, згадуєш класику з Беррімор і Патріком Свейзі (неймовірний фільм). Дякую uaserials , що додали цей фільм. Ви найкращі
      1. Гість Таня
        Гість Таня Гість 12 серпня 2022 00:07
        А там хіба Беррімор?)
        Здається то Демі Мур знімалась)))
        1. Тернопіль_1540
          Тернопіль_1540 Постоялець 15 серпня 2022 10:51
          у Baironа, видно, якась своя класика ))) навіть важко уявити, що то була б за класика з 14-ти літньою Беррімор і 37-ми літнім Патріком Свейзі. то вже ближче до Лоліти.