Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Навчи мене кохати

Навчи мене кохати

Bana Sevmeyi Anlat
5.8
    Відомий кухар Альпер Ерен володіє власним рестораном, проте зазнає фінансових труднощів, коли його найкращий друг Онур викрадає накопичення чоловіка. Щоб вибратися з неприємностей, Альпер змушений стати партнером Гасмета, багатого та впливового бізнесмена. Тим часом Лейла, розлучившись з чоловіком, переїжджає разом із маленькою дитиною з Туреччини до Німеччини, прагнучи розпочати нове життя. Якось доля зводить Лейлу з Гасметом, який з першого погляду закохується в чарівну незнайомку і невдовзі робить їй пропозицію руки та серця. У день весілля дівчина випадково з'ясовує, що її наречений втягнутий до злочинного бізнесу, після чого вирішує втекти на попутному автомобілі, водієм якого виявляється Альпер...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Навчи мене кохати» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +294 618

    Відгуки (1)
    1. Гість ГАННА
      Гість ГАННА Гість 29 вересня 2022 14:02
      Динамічний. Захоплюючий. Не дуже очікувала такого від турецького серіалу. Вдалося трохи відволіктися від сирен повітряної тривоги. Не схоже на звичайне турецьке "мило". Рекомендую до перегляду.