Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ведмідь

Ведмідь

The Bear
8.6
18+
    Молодий кулінарний геній Кармен Берзатто, який працював шеф-кухарем в одному з найкращих ресторанів вишуканої кухні у світі, після шокуючої новини про самогубство свого брата Майка повертається до Чикаго, щоб очолити його збиткову забігайлівку з продажу сендвічів. Вимушений знаходити спільну мову з різношерсним персоналом і виплачувати великі борги, головний герой наймає собі су-шефом перспективного кухаря Сідні, яка нещодавно закінчила кулінарний інститут, розраховуючи упорядкувати справи на кухні, поліпшити сервіс і залучити нових клієнтів.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Ведмідь» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +967 1261

    Відгуки (43)
    1. нормас
      нормас Гість 13 вересня 2024 06:43
      Нічого собі "комедія" яка в кінці кожного сезону заставляє ридати як дитина! серіал не ідеальний, але точно вартий уваги. Особисто вболівав за Річі та його трансформацію.
    2. Гість Lina
      Гість Lina Гість 1 вересня 2024 18:16
      Якщо вам не зайшов цей серіал із першої серії - то дайте йому другий шанс, бо він цього вартий. Далі - більше. Краще розкриваються персонажі, мотиви їх дій та поведінки.
    3. mala_potter
      mala_potter Новачок 27 серпня 2024 22:41
      який же він офігезний! залетів на одному диханні. однозначно один із найкращих, що я бачила в цьому році!
      але мушу зізнатися, що рік чи два тому вже намагалася його глянути і шось далі першої серії діло не пішло. видно не в тому настрої була. а зараз я буквально з кожною серією думала "блін, вже скоро кінець сезону", хотілося розтягнути перегляд якомога довше.
      розвиток персонажів, музика, картинка - все супер, Річі мій любимчик взагалі.
      я тривожна людина, але мене тривожність персонажів не відштовхує, а викликає розуміння і легше стає)
      загалом хто не дивився - раджу, серіал вогонь! чекаю з нетерпінням 4 сезон
    4. Гість Ольга
      Гість Ольга Гість 23 серпня 2024 22:03
      Я дуже хотіла зрозуміти цей серіал, але не змогла. Все агресивно, імпульсивно, нервово. Голоси в озвучці майже не відрізняються, це дуже заважає. Я чекала, що цей серіал буде чимось неймовірним, але він на любителя. На любителя бути постійно в напрузі.
    5. Gayka
      Gayka Гість 15 серпня 2024 23:10
      Для мене - це найкрутіший серіал останніх років, поряд із Розповіддю покоївки.
      Ведмідь - рідкісний приклад того, коли кожен наступний сезон на голову вище за попередній. Характери героїв, пристрасть до улюбленої справи, складнощі та специфіка життя - на мій погляд - так чітко, так глибоко і так по справжньому розкриті, що здається - я проживаю це все самостійно. [s]Серце калатає, тиск підвищується - разом з переживаннями та емоціями Кармі та Сід, а коли Річі досяг справжнього успіху у справі «диригента обслуговування» - раділа та стрибала догори разом з ним ! Переживала як за себе разом з Шугар, коли у родбудинку вони нарешті поразумілись з мамою, вболівала за Маркуса та його десертні успіхи.[/s] Словом, я вдруге передивилась 1 та 2 сезон перед тим, як взятися за 3. І неймовірно зраділа, коли перед титрами останньої серії 3 сезону прочитала на екрані to be continued. З нетерпінням чекатиму на 4 сезон. Впевнена - він не зламає сталої традиції - бути кращім, ніж попередні сезони !