Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Нестерпний тягар величезного таланту

Нестерпний тягар величезного таланту

The Unbearable Weight of Massive Talent
7.0
18+
    Зіткнувшись із творчою кризою, знаменитий американський актор Ніколас Кейдж покладає великі надії на головну роль у новому фільмі відомого режисера, але отримує відмову. Фінансові негаразди змушують Ніколаса прийняти пропозицію іспанського мільярдера Хаві Гутьєрреса і з'явитися на вечірці з нагоди дня народження. Будучи великим шанувальником таланту Ніколаса, Хаві трохи нервує в компанії актора і чекає на відповідний момент, щоб показати сценарій, який він написав. Кейджу і Гутьєрресу швидко вдається порозумітися, проте в їхню ідилію несподівано втручаються агенти ЦРУ, які вважають, що Хаві — невловимий лідер кримінальної імперії...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Нестерпний тягар величезного таланту» / «Нестерпна тяжкість величезного таланту» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +221 335

    Відгуки (15)
    1. Odrobik
      Odrobik Постоялець 3 січня 2024 20:54
      Досить неочікуваний і дуже цікавий ! Перегляд фільму пролетить як мить тому щиро рекомендую до перегляду. Тепер мені навіть не дивно що з цього фільму нарізали стільки мемів в інтернеті.
      Ніколас Кейдж як завжди на висоті ! Ну і кінець він очікуваний бо це американський кінематограф, але вони його так обіграли ...ну просто ідеально.
    2. Гість Ketrin
      Гість Ketrin Гість 28 жовтня 2023 11:44
      Чудовий фільм! Я навіть не очікувала, що мені аж тааак сподобається. Насправді. Легкий і, водночас, зі змістом. Кейдж та Паскаль у тандемі - це щось з чимось. В гарному сенсі. Красунчики просто! А ще й було естетично та атмосферно дуже. Все, як я люблю)
    3. Романейро
      Романейро Частий відвідувач 7 жовтня 2023 00:30
      Хто шукає серйозного кіно з неймовірним сюжетом, тим цей фільм не підійде. Фільм-салат. У ньому й справді є все. Банальний і примітивний але одночасно неординарний, геніальний і веселий. Знятий якісно, гарно, з хорошою грою акторів. Людям без іронічного чи саркастичного почуття гумору буде важко його дивитися, або й навіть неможливо.
      Особисто не жалію, що переглянув.
    4. Inna Volodymyr.
      Inna Volodymyr. Частий відвідувач 16 квітня 2023 15:40
      Сюжет простенький, гадала хоча б гумор буде дотепним, але ні... примітивно.
    5. Гість Ярослав
      Гість Ярослав Гість 27 лютого 2023 00:31
      Дуже приємно проведений час. Тіки Кейдж мав можливість таке зняти. Паскаль дивовижно вписався.