Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Старий

Старий

The Old Man
7.6
18+
    Дія розгортається навколо Дена Чейза — грубуватого вдівця з Вермонту, який має проблеми зі сном через кошмари про його померлу дружину. З деяких пір Ден приділяє пильну увагу своєму психічному стану, але поступово перетворюється на параноїка: він з підозрою ставиться до незнайомців, а також встановлює саморобну сигналізацію у спальні. Коли до його будинку вривається найманий убивця, з'ясовується, що Ден — колишній оперативник ЦРУ, який у 1980-х роках був агентом розвідки в Афганістані, і тепер настав час розплати за вчинки минулого...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Старий» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +162 192

    Відгуки (2)
    1. Гість Дмитро
      Гість Дмитро Гість 28 липня 2022 21:33
      Шкода витраченого часу. Можна було лишити першу і останню серію, а все решта збити в одну. Оця претензія на довгі глибокі діалоги, як в якихось дійсно нормальних серіалах явно провалилася. Нудятина. Сюжет притягнутий за вуха і дуже слабенький. Не розумію чому такий високий рейтинг. Мабуть за акторів.
    2. Groben
      Groben Частий відвідувач 17 липня 2022 21:30
      Двобоке враження. Зав'язки сюжету - цікаві. Гра головних акторів - на висоті. Знято - динамічно. Але чим далі тим більше з "шпигунського тріллера" серіал перетворювався на екранизацію "жіночого роману" в найгіршому сенсі останнього - з "сльозовитискаюичми діалогами" та персонажами, які лише красуються перед камерою але аж ніяк не просувають сюжет. І к 6 серії перетворився остаточно. І бездогана гра Бріджеса та Літгоу вже не рятувала.

      Скажемо так - "дуже-дуже на любителя".