Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Свиня

Свиня

Pig
6.9
18+
    Старіючий одинак Роб живе в лісовій гущавині, майже ні з ким не спілкується і воліє не згадувати про минуле. Тепер мало хто може впізнати в цьому неохайному та похмурому пустельнику колишню легенду високої кухні — геніального шеф-кухаря Робіна Фельда. Залишивши ресторанну справу, Роб став збирачем трюфелів. Під час полювання на ці цінні гриби йому завжди складає компанію улюблена свиня. І ось одного разу вночі її викрадають. Невтішному господареві не потрібна заміна — він по-справжньому сумує за улюбленою тваринкою і має намір повернути її будь-якою ціною…
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Свиня» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    +40 88

    Відгуки (5)
    1. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 11 липня 2024 10:58
      У новому інтерв'ю виданню The New Yorker Кейдж назвав кулінарний драматичний трилер 2021 року Майкла Сарноскі "Свиня" улюбленим фільмом, у якому він знявся.
    2. vmax
      vmax Новачок 19 вересня 2022 17:26
      Фільм просто шлак, шкода витраченого часу.
    3. Гість Юлія
      Гість Юлія Гість 17 червня 2022 03:38
      Чесно краще б поспала. Задум фільму непоганий, про людину яка змінила своє життя, втратила колишнє. Люблю Ніколоса Кейджа його гра на вищому рівні та фільм... На 4 з 10
    4. Гість Witcher
      Гість Witcher Гість 14 червня 2022 03:49
      Нарешті гарна акторська роль від Ніколаса Кейджа. Слоган цього фільму, має бути таким: Кожні люди щасливі однаково, кожна людина нещасна по своєму.
    5. riti-tic
      riti-tic Частий відвідувач 10 червня 2022 16:48
      Одна із найкращих останніх ролей Ніколаса Кейджа, фільям теж не поганий на 7.