Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Шейн

Шейн

Shane
7.6
7+
    Джо і Меріан Старретт разом з сином, що обожнює пригоди, борються за виживання на своєму ранчо в суворому прикордонному містечку. Якось до них приїжджає вершник Шейн і просить води для себе та свого коня. Джо виконує прохання. Через деякий час Шейн вже допомагає сім'ї захищати ранчо від лиходія Райкера, який захоплює землі під пасовища для худоби. Шейн залишається працювати на ранчо і поступово стає другом та героєм для маленького Джої.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Шейн» 1953 українською мовою онлайн безкоштовно

    +25 25

    Відгуки (2)
    1. Aethelstan
      Aethelstan Постоялець 28 червня 2022 21:57
      Класика вестерну і гарна роль Алана Ледда. Це спокійний вестерн, де головне - це характери персонажів та гра акторів. Хоча, звичайно, не обходиться від бійок і стрілянини. Але все по ділу, а не бійка заради бійки. Цікавий факт, що Жан-Клод Ван Дамм, в одному з інтерв'ю сказав, що у його фільмі "Нема куди тікати" (Nowhere to run) він намагався зіграти сучасного Шейна...
    2. Doren
      Doren Гість 11 червня 2022 12:50
      Цікавий, простий, однак разом з тим і душевний фільм: втре носа переважній більшості сучасним фільмам останніх 2-х десятиліть!