Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Квест

Квест

The Quest
4.0
7+
    Інноваційна серія захоплюючих змагань, в якій вісім молодих людей вирушають у фантастичний вигаданий світ Everealm, де вони повинні врятувати королівство, виконавши стародавнє пророцтво.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Квест» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    -9 39

    Відгуки (3)
    1. Nico Pogarskiy
      Nico Pogarskiy Новачок 21 березня 2023 19:11
      Не зважаючи на критику, серіал непоганий. В нього вкладено ідей більше ніж у Персні Влади. Обов'язково зроблю на цей серіал огляд, як тільки додивлюсь його.
      Хто не в курсі, Дісней час від часу робить такі міні серіали для дітей, де реаліті шоу межує із реальністю, як на мене, цей серіал заслуговує міцну 4ку))
    2. Добрий
      Добрий Гість 25 вересня 2022 15:00
      ідея не погана, погана реалізація. Якщо коротко, то в серіалі намішали несумісного. Не можна змішувати розважальні ігри з жорстокою сюжетною лінією - це не логічно. Нам постійно демонструють якісь дві несумісні реальності і це жахливо. В серіалі надто багато комп'ютерної графіки і надто мало живих емоцій як для реаліті-шою, і надто тупий і не серйозний сюжет як для серіалу, в якому "від головних героїв залежить доля світу".
    3. Гість Liado
      Гість Liado Гість 14 травня 2022 00:56
      Йомай... такого крінжа, я давно не наблюдав. Просто, жах якийсь, а не серіал.