Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Досі 17
5 серій з 32

Досі 17

Seoreunijiman Yeolilgobibmida / Still 17
7.8
    Сімнадцятирічну У Со Рі очікує майбутнє успішної скрипальки, оскільки вона має приголомшливий музичний талант, який, на жаль, їй не судилося реалізувати. Після аварії дівчина впадає в кому на цілих тринадцять років. У день свого тридцятиліття вона приходить до тями, але зберігає ментальний стан сімнадцятирічної дівчинки. Незабаром вона знайомиться з самотнім чоловіком її віку, Коном У Джином, і між ними пробігає іскра... Виявляється, тринадцять років тому він пережив важку психологічну травму, через яку залишився на тому ж емоційному рівні, що й у сімнадцять років.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Досі 17» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +44 48

    Відгуки (2)
    1. milagros
      milagros Новачок 17 червня 2022 20:51
      Дивилась серіал коли він тільки вийшов. Можу сказати, що є тут якась тепла атмосфера. Психологія персонажів чудово розкрита. Показані тригери (реакція на не приємну подію) та їх послідовне подолання. Так, багато чого тут є нелогічне чи перебільшене, але на це не так звертаєш увагу. Є комічні ситуації, є події що тебе можуть засмутити. Також сподобались саундтреки.
    2. Natal Ka
      Natal Ka Частий відвідувач 8 травня 2022 10:04
      Початок цікавий. Думаю, багато в кого таке бува коли не почуваєшся на свій вік. А тут у буквальному сенсі. Чекаю продовження :)