Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Швидка

Швидка

Ambulance
6.1
18+
    Колишній морський піхотинець Вілл Шарп залишився без роботи, проте йому терміново потрібно знайти двісті тисяч доларів на операцію для дружини. Опинившись у безвихідній ситуації, Вілл звертається по допомогу до свого брата Денні, професійного злочинця. Не бажаючи давати брату велику суму без послуги у відповідь, Денні пропонує йому приєднатися до ретельно спланованого пограбування банку. Але пограбування виходить з-під контролю через безрозсудні дії поліцейського. Єдиний шанс на порятунок для Вілла та Денні — втекти на автомобілі швидкої допомоги. Захопивши в полон фельдшера Кема Томпсона, злочинці повинні не тільки рятуватися втечею, а й підтримувати життя поліцейському, що стікає кров'ю...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Швидка» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +396 544

    Відгуки (5)
    1. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 18 вересня 2022 23:44
      Фільм який справді заслуговує на вечір з ним. Цікаво динамічно, мені сподобалося все.
    2. Тамерлан Рівз
      Тамерлан Рівз Новачок 3 червня 2022 15:44
      Доволі цікавий бойовик, дійсно щось накшталт "старої школи". Сюжет цікавий, проте закручуюється усе якось надто швидко, що не вситаєш повірити в історію. Хоча всеодно потім, коли вже йдуть покатушки, це все тебе захоплює і ти понурюєш з головою. Я дійсно в захваті від фільму!

      Кінець доволі передбачуваний, АЛЕ саме деталі, з яких кінцівка стрічки складається, вражають і ти отримуєш задоволення від історії. Також на мить здавалося, що кінець буде зовсім інакшим, але тут вже спойлери будуть, тому промовчу)))

      Операторська робота на висоті. Але цей пілотаж, у прямому сенці, починається занадто рано. Начебто оператори щойно навчились новим трюкам і їм дуже кортіло їх продемонструвати якомога раніше, а режисер такий: "Та робіть як хочете, я тут поряд посиджу і не заважатиму" :D

      Мені сподобався цей фільм, міцна 8/10!
    3. Людмила Кузнєцова
      Людмила Кузнєцова Частий відвідувач 30 травня 2022 21:39
      Бойовичок "старої школи"! Старшому поколінню буде до сподоби))), хоча може й молодь зацінить, як то було раніше...
    4. Azzot
      Azzot Гість 14 травня 2022 23:54
      Початок, начебто нічого. А далі якась дурня з покатушками на швидкій.
    5. Гість Віктор
      Гість Віктор Гість 14 травня 2022 21:07
      Нарешті зняли нормальний бойовичок. Не "Ніхто", але теж доволі якісний. Трохи дискомфорт викликають ефекти ракурсів камери на початку фільму. Але вона швидко закінчується і можна вже отримувати задоволення від сюжету.