Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Поліція Токіо

Поліція Токіо

Tokyo Vice
8.0
18+
    Події розгортаються у 1990-х роках у Токіо, куди з Міссурі перебирається молодий Джейк Адельштейн, щоб зайняти посаду кримінального журналіста найбільшої англомовної газети Японії. Специфіка його професії призводить до співпраці з Гірото Катагірі, суворим та безпринципним інспектором місцевої поліції. Незабаром головний герой знайомиться з емігранткою з Америки Самантою та дівчиною зі Східної Європи Поліною, тісно пов'язаними з якудзою, які стають його провідниками у тіньовому світі японської столиці.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Поліція Токіо» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +350 400

    Відгуки (11)
    1. Bonola
      Bonola Постоялець 8 вересня 2024 09:36
      Класний серіал! З кожною серією затягує більше в життя кожного героя. Лише не згодна з назвою фільму. Дії більш розвинуті в редакції газети, в інших місцях, ніж в поліції. Один мінус для мене, що треба було читати переклад з японської, відволікаючись від спостережень за грою акторів... То все таке... серіал крутий!!
    2. 333555
      333555 Новачок 24 квітня 2024 20:58
      Довго я його пропускала, не моя улюблена тематика, але, дяка величезна кіноіндустрії за Невихід нових серій моїх серіалів)))
      З першої серії втягнуло, не нудний і не простий сюжет. Тримає планку всі сезони, особливо порадувало, що фінал сповнений відчуттям задоволення, неначе ти сама переживала ті події і ось, нарешті ми зробили це.
      Актори дуже сподобались, навіть невеликі епізоди, якісна гра!
      Так що, якщо Вам хоч на мить подобаються серіали з такою тематикою, на 100% рекомендую. 9/10
    3. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 2 квітня 2024 07:25
      Крутий серіал, хороші актори, особливо головний герой Адельштейн, цікаво показана японська культура, дуже захоплююче і кожною серією стає все цікавіше. Переклад назви дещо некоректний, адже він не про поліцію, а більше про журналістику.
    4. Pablo88
      Pablo88 Новачок 24 грудня 2023 23:33
      Серіал досить нетривіальний, має свій стиль! Без особливого екшену, але в цьому і смак!
      Наступний сезон не за горами (початок 2024).
    5. deadpool
      deadpool Частий відвідувач 16 квітня 2023 16:11
      хороший серіал, шкода, що Майкл Манн зняв тільки один епізод, все ж в першій серіїї відчувається трохи його стилю, але в цілому і так добре, тільки сезон обривається на півслові, тепер треба чекати продовження