Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Фарґо

Фарґо

Fargo
8.1
18+
    Джеррі, який працює звичайним продавцем в автосалоні свого тестя, стикається із фінансовими проблемами. Пробуючи різні схеми, щоб знайти необхідні засоби, герой зазнає кількох хворобливих невдач, після чого приймає рішення провернути ризиковану аферу: організувати викрадення своєї вагітної дружини. З допомогою двох злочинців, чоловік ретельно опрацьовує деталі справи, проте ситуація виходить з-під контролю. Засмучений кровопролиттям Джеррі замітає сліди, а тим часом до розслідування злочину приступає детектив Мардж Гандерсон.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Фарґо» 1996 українською мовою онлайн безкоштовно

    +136 172

    Відгуки (2)
    1. fom
      fom Новачок 1 вересня 2024 15:36
      думаю що цю історію можна було б розказати більш захоплююче, фільм доволі слабо зосереджує фокус, поки дивився часто було бажання відволіктись на щось, на фоні інших фільмів цього жанру виглядає блідо...
    2. Сергій С.С
      Сергій С.С Гість 14 червня 2024 21:39
      Фільм вартий перегляду як і усі фільми братів Коенів, котрі я переглянув) без пафосу і без дурнів, одна правда життя, жорстока і нещадна.