Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Американський психопат

Американський психопат

American Psycho
7.6
18+
    Фільм є екранізацією однойменного роману Брета Істона Елліса. Молодий фінансист Патрік Бейтмен може здатися ідеальним чоловіком: він привабливий, інтелігентний та має високооплачувану роботу. Патрік живе в елітному комплексі, любить обідати у модних ресторанах та носить виключно дизайнерські речі, створюючи позитивне враження про себе. Проте за цим красивим фасадом ховається холоднокровний і вкрай жорстокий вбивця, який розправляється зі своїми жертвами найвитонченішими способами...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Американський психопат» 2000 українською мовою онлайн безкоштовно

    +245 401

    Відгуки (16)
    1. Гість Слава Україні
      Гість Слава Україні Гість 8 вересня 2024 00:14
      Фільм філософський. Треба оцінювати фільм з точки зору психології. Фільм показує різні аспекти переживань, які ніхто не бачить, які в середині. Бо нікого не цікавить те що в людини в середині, а лише те що зверху. Тобто нікого не цікавить моя душа, а лише мій одяг, машина, те що видно ззовні, а те що в мене в середині нікого не цікавить.
    2. Гість Іван
      Гість Іван Гість 13 липня 2024 10:05
      Красивий стильний фільм: атмосфера, музика, головний актор просто неперевершений. Але краще б я не дивився цей фільм, ніякої повчальної складової, на сьогодні всі ці маньяки вийшли із тіні і вбивають дітей серед білого дня. Вивчати природу поведінки маньяка можна і без цього фільму, а дивлячись новини.
    3. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 3 травня 2024 12:29
      Фільм тримає у напрузі, це цікаво дивитися... Але мені не вистачило продуманості. Вибачте, але робити такі злочини і не попастися і це при тому, щоб робити все так криворуко))) я би ще додала в жанри - фантастику. Чесно кажучи книгу не читала, можливо у книзі все прописано більш логічно, [s]бо у фільмі виходить, що всі його жертви сироти безрідні, яких ніхто не шукає і поліції в штатах ніби як не існує.[/s] Крістіан Бейл ще молоденький і дуже красивий... просто подарунок на Різдво)
    4. Каратель
      Каратель Частий відвідувач 24 лютого 2024 20:53
      Це без сумніву шедевр у своєму роді фільмів жаху. Бейл просто фантастично зіграв свою роль, зрештою як завжди.
    5. Колекціонер
      Колекціонер Частий відвідувач 3 вересня 2023 11:26
      Фільм цікаво грається з сенсами і реакціями. Щоб скласти цільну картину потрібно трохи поламати голову.