Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Її уламки

Її уламки

Pieces of Her
6.3
18+
    У центрі сюжету знаходиться 30-річна Енді Олівер, яка разом зі своєю матір'ю Лорою стикається у торговому центрі з озброєним злочинцем. Несподівано її мати холоднокровно розправляється з негідником, але, маючи можливість прославитися як героїня, яка врятувала життя відвідувачів торговельного центру, Лора категорично відмовляється від згадок її імені в засобах масової інформації та забороняє дочці говорити з кимось про те, що сталося. Коли в їхньому житті з'являються агресивно налаштовані люди з минулого Лори, вони змушені рятуватися втечею, а Енді поступово з'ясовує подробиці про минуле матері...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Її уламки» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +145 219

    Відгуки (7)
    1. meimei
      meimei Частий відвідувач 23 квітня 2024 16:17
      Сюжету на фільм, але розтягнули на серіал. По жанру це більше драма, трохи криміналу. Як для трилера, йому бракує жвавості, а для детектива відсутнє розслідування як таке. Ідея банальна, все зводиться до того, що жінка зв’язалася не з тим чоловіком. Ще одне бидло зіпсувало жінці життя. Залипання і постійні повернення в минуле роблять серіал нудним і надто повільним. Більшість спогадів не мають ніякого значення, суть і без того уже зрозуміла і все уже і так відомо. Ці повернення більше для посилення драматизму. Цікавою була лише перша серія, а далі пішло в тартарари.
    2. Slasten4ik
      Slasten4ik Частий відвідувач 18 вересня 2023 22:38
      Трохи заплутаний серіал, та в кінці все стає на свої місця. Хоча і є нотка натяку на другий сезон, але особисто я не бачу в ньому смислу.
    3. Гість Сергій
      Гість Сергій Гість 28 вересня 2022 19:23
      Суцільна недоречність, а не фільм. Депресняк рідкісний!
    4. Гість marta
      Гість marta Гість 20 серпня 2022 03:14
      якщо вам доподоби книги Жінка у вікні чи Дівчина в поїзді, то цей серіал вам теж зайде
    5. olenkavasylko
      olenkavasylko Частий відвідувач 23 липня 2022 14:50
      так і до кінця не зрозуміла, що в них відбувається, але мені всеодно сподобався цей серіал