Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Наречена зі Стамбула

Наречена зі Стамбула

Istanbullu Gelin
7.0
    Сюрейя — скромна та життєрадісна дівчина зі Стамбула, яка живе з тіткою Сенем. Обдарована музичним талантом, вона заробляє у ресторанах грою на скрипці та своїм співочим голосом. Життя головної героїні круто змінюється, коли вона зустрічає і закохується в Фарука, старшого сина одного з найстаріших та найбагатших сімей у місті Бурса, яка володіє великою компанією. Дівчина погоджується кинути все і вийти заміж, але в новому будинку їй протистоїть сувора свекруха Есма, яка хоче, щоб її син пов'язав своє життя з красунею Іпек.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Наречена зі Стамбула» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1218 2992

    Відгуки (15)
    1. Гість Ганна
      Гість Ганна Гість 18 червня 2024 18:45
      На сьогодні це найкращий турецький серіал, який дивилась. Чудова гра акторів, музика, що якнайкраще передає моменти фільму, герої, жоден з яких не викликає роздратування, цікавий сюжет, і гумор, і сльози, і кохання, і переживання... Легка, світла, ніжна історія великої сім'ї. Без сумніву порекомендую його усім для обов'язкового перегляду.
    2. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 12 травня 2024 21:45
      Із великим задоволенням дивилась цей серіал. Ніби разом з акторами прожила життя, радість, смуток, сльози. Серіал просто чудовий.
    3. Гість Наталія
      Гість Наталія Гість 19 квітня 2024 18:18
      Після цього серіалу - хочеться жити ще більше! Багато моментів викликали сльози... Але так реально зображено сімейні стосунки!!!!
      Єдине... після кожної сварки, потрібно неодмінно і швидко миритися, бо "завтра" може не настати! По-більше встигнути та залишити добрий слід, впевнитися у майбутньому дітей, знайти себе. Мабуть, це сенс життя)!)!)
    4. Гість Анна
      Гість Анна Гість 15 березня 2024 16:13
      Дуже прекрасний серіал, який вчить цінувати кожну мить та любити і піклуватися про своїх рідних... додати більше нічого, цінуйте один одного.
    5. Гість гість
      Гість гість Гість 3 вересня 2023 22:53
      Сварки і шмарклі, безглузда впертість головних героїв іноді зашкалює. Але красиві моменти теж присутні. Тому на свого поціновувача такого стилю підійде)