Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Три ідіоти

Три ідіоти

3 Idiots
8.4
13+
    Вирушивши на пошуки зниклого приятеля, двоє друзів потрапляють у низку неймовірних пригод. Вони вплутуються в чужі суперечки, псують чиєсь весілля і навіть похорон. Але головна подорож, яку здійснюють приятелі, проходить дорогами їхньої пам'яті. Сюжет картини є флешбеками, що не припиняються. Хлопці згадують свого приятеля Ранчо, який одного разу увірвався в їхнє життя і змінив його назавжди. Присутність цієї яскравої та цікавої людини прикрашала їх прекрасні роки життя у студентському гуртожитку. Коли ж Ранчо раптово зник, приятелі задумалися, ким він був насправді...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Три ідіоти» 2009 українською мовою онлайн безкоштовно

    +114 146

    Відгуки (6)
    1. folion
      folion Постоялець 12 березня 2024 08:23
      Приємна історія, зі своїм колоритом, не забули про пісні і танці, цікаві пригоди, життєві настанови, смішняві ситуації і доволі лайтовий фільм в цілому. Фінал очікуваний ще з середини фільму, але то таке, не стало гірше. Персонажі дуже сподобались, як основні, так і другорядні. На двобій із «типовими» американськими школярками з 4 розміром грудей виходить індійський студент, зіграний 44 річним (на момент зйомок) мужиком!)
    2. Богдан Шуляк
      Богдан Шуляк Частий відвідувач 23 серпня 2022 00:30
      Час, який ви витратите на перегляд цього фільму, буде однією з небагатьох ваших правильно вкладених інвестицій. Чи є вам 18 років чи немає, школяр ви, студент, батько/мати та будь-хто. Фільм дає можливість переосмислити своє "існування", і дає можливість перетворити останнє на справжнє "життя", яке кожен з нас може отримати.
      Пишу цей текст дякуючи нашим воїнам та всім хто стоїть на нашому захисті, аби ми могли жити, як самі того хочемо. Нічого не говорячи про успіх, просто живіть в своє задоволення, десь втратьте пару тисяч в місяць, але нехай вам буде легше й приємніше від цього.

      P.S: а ще там просто неймовірна головна героїня
    3. heorh.club
      heorh.club Гість 16 серпня 2022 01:25
      Несподівано приємна комедія з мінімальною кількістю того, що ви чекаєте від індійського фільму (пісні, культурні особливості та навала твістів у стилі мексиканського мила). Агенда якщо і є, то не така, як Голівуді, тому мабуть не так кидається в очі. На відміну від китайських стрічок вас не намагаються постійно тицьнути в пику сивою давниною із древніми злрчинами голландських та англійських білих дияволів. Гумор як не дивно для сучасної комедії наявний, й хоча моментами й тупуватий. Присутні клішовані персонажі-пародії. Але загалом фільм коштує свого часу, який ви зможете провести без промивання вашого мозку глобальним потеплінням, стражданням одноногих лесбійок-трансексуалів та злочинів західного колоніалізму.
    4. Ivan_Arte
      Ivan_Arte Новачок 28 червня 2022 00:12
      Взагалі, не люблю дивитись індійські фільми тому що видаються дивними, як на моє світобачення, але цей фільм є виключенням. Передивлююсь його раз 10, але кожного разу ніби вперше. Рекомендую фільм до перегляду.
      П.М. Приємного перегляду ;)
    5. Ireno4ka
      Ireno4ka Постоялець 8 червня 2022 10:53
      Люблю індійські фільми - вони спецефічні і це круто, цей входить у мої топ найулюбленіших.
      Хороший фільм для відпочинку та роздумів.
      Дякую за український переклад!!