Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ззовні

Ззовні

From
7.7
18+
    Довгоочікувана сімейна подорож Метьюзів приймає несподіваний оборот, коли вони прибувають у провінційне містечко в Центральній Америці, з якого зрештою не можуть виїхати. Автомобіль Метьюзів потрапляє в аварію, а шериф Бойд Стівенс та небайдужі мешканці міста поспішають врятувати безтурботних мандрівників, доки не настав захід сонця. Як незабаром з'ясовується, це місто оточує дрімучий ліс, у якому живуть жахливі істоти, які тероризують місцевих жителів у нічний час. Намагаючись покинути місто, Метьюзи поступово починають усвідомлювати, що вибратися на волю живими — найважче випробування для сім'ї.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Ззовні» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1191 1567

    Відгуки (52)
    1. Колекціонер
      Колекціонер Частий відвідувач 2 серпня 2024 22:17
      Загалом серіал сподобався. Багато хто каже, що серії розтягнуті і це правда. Але мені дана особливість стала плюсом, бо покращилися наслоювання атмосфери і вдалося сприймати на глибшому рівні персонажів, сюжет. Та й хотілося чогось більш повільного подивитися, адже теперішні фільми та серіали женуться за динамікою. З плюсів це приємні, добре пропрацьовані персонажі, цікавий сюжет із різкими поворотами, атмосфера, таємничість і загадковість, локації. Особисто для мене мінусів три. По-перше: вороги з часом стають слабшими і це не логічно. По-друге: пропагування ідей анархо-комунізму і соціалізму, що частенько підбішувало. По-третє: гостра критика і матюкання Бога, критика християнства.
    2. Гість Світлана
      Гість Світлана Гість 1 липня 2024 01:29
      Це щось схоже на пташиний короб тільки з розтягнутими серіями не про що. Але задумка просто розкішна.
    3. Рост
      Рост Гість 4 червня 2024 08:32
      От... Слів бракує... Такі довгі і нудні діалоги ні про що, а важливі для них речі не обговорюються! Кожен щось трохи бачив і знає, але на загал не виносить... Цікаво, чи це недолугість сценаристів, чи норма для американського соціуму? В цілому думаю мало-мальськи логічної розв'язки не буде, бо наразі тільки заплутують. Зайдуть сюжетом в тупик, рейтинги впадуть і серіал тупо закриють. Хоча починався досить цікаво і обнадійливо...
    4. soniettaklym
      soniettaklym Новачок 28 лютого 2024 23:18
      Класний серіал, хороший сюжет, є інтрига, акторський склад теж непоганий, але другий сезон надто заплутує.
    5. Vse
      Vse Постоялець 31 січня 2024 20:23
      Гарний саундтрек та ідея. Але глядачі, звісно, чекають більше монстрів, нових сюжетних поворотів, відповідей на питання. З цим дуже складно. Неймовірна розтягнутість, діалоги ні про що, нелогічна поведінка героїв. Десь третина діалогів 2 сезону - це "гаразд", "все добре", "поглянь на мене". Сумно. 1 був трішки кращій. Могла вийти дуже гарна історія, але автори навряд вже витягнуть її.