Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Пуаро Аґати Крісті

Пуаро Аґати Крісті

Agatha Christie's Poirot
8.6
7+
    Детектив Еркюль Пуаро мало чим відрізняється від простих англійських громадян. За національністю він бельгієць, дуже маленького зросту, який трепетно ставиться до своєї зовнішності. Крім того, Пуаро аж ніяк не страждає скромністю, періодично заявляючи при сторонніх, що він найвеличніша людина у світі. Кожне розслідування він намагається закінчити пафосним фіналом із театральним ефектом драматизму. Тверезий аналітичний розум не дозволяє Пуаро шалено закохатися, тому на жінок він практично не звертає уваги. Поруч із детективом завжди вірні друзі капітан Гастінгс та інспектор Джепп. Кожна детективна історія серіалу не схожа на попередню, і в кожній після безлічі складних поворотів настає несподівана розв'язка.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Пуаро Аґати Крісті» 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1922 2794

    Відгуки (21)
    1. Грета
      Грета Новачок 24 вересня 2024 13:55
      Найкращий серіал Агати. ПУАРО НЕПЕРЕВЕРШЕНИЙ. Всі сучасні версії Пуаро - це простр дядько приклеєний до вусів. Бо головне в Пуаро це людяність: кожна окрема людина важлива. І життя ії - це найвища цінність.
    2. Анастас
      Анастас Гість 4 липня 2024 14:41
      Дивлюся виключно через інтер'єри, костюми, гру акторів та неймовірний сюжет. А ще детективи найулюбленіший вид відпочинку.
    3. Олд
      Олд Гість 19 квітня 2024 12:06
      Безперечно найкращий Пуаро в історії - це Девід Суше, але і всі інші виконавці підібрані чудово. І ще отримую естетичне задоволення - наскільки все гарно знято, з увагою до найменших дрібниць і при цьому історично достовірно. Одяг, меблі, будівлі, декор, ландшафти, навіть букети в вазах - радує око. Подяка тим, хто створив цей серіал.
    4. ЯнаRomashka
      ЯнаRomashka Гість 8 квітня 2024 17:49
      Серіал на одному диханні.
      Девід Суше найкращий в своїй ролі. Обожнюю Пуаро переглядати з року в рік, так хотілось би більше сезонів і серій, [s]13 сезон дивилась із сльозами, Пуаро помер в серіалі, а відчуття ніби це реальність, настільки проникливі серії.[/s] Однозначно рекомендую до перегляду !!!
    5. Гість Ніна
      Гість Ніна Гість 12 листопада 2023 14:55
      Девід Суше найкращий Пуаро. Скільки років уже дивлюся. Ось підійшов на вокзалі до провідника, Показав на годинника, той глянув на свій, стрілка пішла і гудок прибуття поїзду. Пуаро задоволений, Провідник самовдоволений, ПОРЯДОК. Без слів, а скільки сказано.