Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Проти вітру

Проти вітру

Pod wiatr
5.3
    Закінчивши престижну школу у Варшаві, Аня вступила до медичного університету в Лондоні, хоча насправді вона не впевнена, що хоче стати лікарем. Міхал — цілеспрямований хлопець, який працює інструктором з кайтсерфінгу в курортному містечку Гель. Їх випадкова зустріч змушує Аню вийти за межі своїх можливостей і повністю поринути в незвіданий світ веселощів, кайтсерфінгу та вечірок. Романтичні стосунки, що зароджуються під час відпочинку Ані та її родичів у Гелі, не подобаються ні сім'ї, ні його друзям. Закоханим належить подолати тяготи та негаразди, щоб довести оточуючим, що їхні почуття — це дещо більше, ніж курортний роман.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Проти вітру» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +50 60

    Відгуки (4)
    1. Булка на ніжках°♪•♪°
      Булка на ніжках°♪•♪° Новачок 5 березня 2024 01:36
      Не можу сказати, що він супер класний, але дивитися можна. Легкий та чарівний, наче ніяких проблем немає. По 10 шкалі на 7. Другий раз я б його не переглядала.
    2. Денис
      Денис Гість 27 травня 2022 23:16
      Як на мене, звичайний пляжний роман без продовження і контрацептиву. Якщо Аня не завагітніє, то мабуть все норм, а так сумнівне продовження вченої дівчини і чудового жигана.
    3. Svitlanasl
      Svitlanasl Частий відвідувач 18 квітня 2022 21:56
      Позитивний фільм. Щирі емоції героїв в поєднанні з морем та піснями. Залишився приємний післясмак. Рекомендую)
    4. Гість Тарас
      Гість Тарас Гість 22 лютого 2022 19:36
      Гарний фільм про життя... Життя сучасного покоління. Із свого пункту бачення оцінюю позитивно. Маю велику пошану до польського кіно. Єдине, що бентежило - синхронізація, акценти і якість перекладу... Дякую!