Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Даррелли

Даррелли

The Durrells
8.2
7+
    Події розгортаються в середині тридцятих років минулого століття, коли глава сімейства Луїза Даррелл несподівано оголошує про те, що вона та її четверо дітей вирушають жити на грецький острів Корфу. Після смерті чоловіка Луїзи сім'я почала відчувати гострі фінансові проблеми, і переїзд має допомогти їх вирішити. Проте життя на Корфу виявляється не таким простим і легким, а місцеві жителі не поспішають приймати сім'ю британців...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Даррелли» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +679 793

    Відгуки (17)
    1. artem_sabov
      artem_sabov Частий відвідувач 12 липня 2024 23:31
      Переймався, що серіал буде нудним і банальним, та виявилося навпаки. Із задоволенням спостерігав за життям на сонячному Корфу, за тим, як герої вирішували свої проблеми власні і родинні. За 3 сезони родина Дарреллів стала майже рідною.
    2. Anabiosis
      Anabiosis Новачок 20 травня 2024 12:05
      Неймовірна пригода, захоплюючі враження і звісно труднощі, з якими стикається сім'я в нових для себе умовах. Приємно усвідомлювати, що справді існувала ця сім'я, адже серіал по мотивам романів Джеральда Даррела, наймолодшого сина. Тобто, це те, як дитина запам'ятала життя своєї сім'ї в той період. Це приблизно 1935 рік, але сім'я з доволі сучасними поглядами на світ. Перегляд "Даррелів" це твоя невеличка відпустка, подорож до теплого острову Корфу, прямо у вирій пригод
    3. Kokosyk
      Kokosyk Новачок 25 лютого 2024 20:41
      Чудовий серіал, щоб на мить втекти від жахливих реалій. Щоденні сімейні ситуації на фоні красивої природи, гарна гра акторів, тонкий гумор і не банальні діалоги. Варто подивитися. Захотілось навіть книжку почитати, що лягла в основу.
    4. Гість ABB
      Гість ABB Гість 25 лютого 2024 19:48
      Дуже милий серіал, але надто мало спільного з книгами Даррела. Бракує тієї легксті та чудового гумору, що присутні в книгах.
    5. Alinian
      Alinian Частий відвідувач 11 лютого 2024 14:09
      Гарна картинка.
      Красивий та спокійний серіал.
      Для мене трішки був повільний, але затягнув.
      Чимось мені нагадав "Неймовірну місіс Мейзел".