Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


13 причин чому

13 причин чому

13 Reasons Why
7.5
18+
    Після несподіваного самогубства Ханни Бейкер пройшов тиждень. Трагічна звістка приголомшила всіх, хто знав цю привітну та симпатичну дівчинку. Її близькі досі не можуть зрозуміти, що підштовхнуло Ханну до подібного вчинку. Серед тих, кого подія потрясла до глибини душі, виявився Клей Дженсен — милий і дивакуватий хлопець, який працював разом із Ханною у кінотеатрі. Якось, повернувшись додому, Клей знаходить на порозі коробку, вміст якої змінює його життя. У ній він виявляє аудіокасети, і, програвши одну з них, Клей зі здивуванням впізнав голос Ханни. Ще за життя дівчина зробила тринадцять записів, що пояснюють причини її суїциду, і Клей не єдиний, кому призначені ці касети. Вони покладуть початок заплутаній історії, повній брудних секретів і брехні...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «13 причин чому» 1, 2, 3, 4 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1190 1672

    Відгуки (33)
    1. Гість Роман
      Гість Роман Гість 5 вересня 2024 19:58
      Насправді доволі крутий серіал, звичайно, зі своїми недоліками. Але дивіться лише перший сезон ) Далі просто з пальця, комерціалізація.
    2. Карен
      Карен Гість 2 серпня 2024 11:05
      Читала книгу, серіал розтягли і додали купу фігні, краще б зняли крутий повнометражний фільм.
    3. Гість Аліна
      Гість Аліна Гість 14 липня 2024 12:23
      Перші два сезони ще більш менш цікаві, хоча і багато банально дурних вчинків, дівчина ніби розумна, а робила якусь фігню, або зовсім нічого не робила лиш жаліла себе.
      Третій сезон вже почав зливатися, таке щось, на 4 вже сил дивитись немає цей шлак, схоже вже чимось на рівердейл. Шкільні розслідування це смішно.
      Після перегляду потрібна психологічна допомога через лайняні не цікаві останні сезони.
    4. BabenkoR
      BabenkoR Новачок 27 червня 2024 13:43
      Просто неймовірний серіал. Всі 4 сезони, наскільки цікаво спостерігати за життям кожного героя і як він переживає свою історію, свої проблеми. Піднімаються такі надважливі теми як психологічне та фізичне насилля, згвалтування та просто життя у школі, таке як воно є. Дуже раджу до перегляду, але обов'язково слідкуйте за своїм психічним станом. Адже на останньому сезоні також вловила у себе тривожність, проте кінцівка серіалу залишила після себе тільки посмішку і сльози) Загалом дуууже цікавий серіал, із несподіваними закінченнями кожного сезону. Я просто в захваті, це 10/10!)
    5. Гість Оля
      Гість Оля Гість 15 травня 2024 20:01
      Класний серіал. Думаю, він адресований не тим, хто думає про суїцид, а оточуючим. Тобто, всім нам, щоб ми замислилися як наші дії та слова можуть впливати на інших.