Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Вигадана Анна

Вигадана Анна

Inventing Anna
6.9
18+
    У 2013 році таємнича росіянка, яка мріє про багатство та славу, перебирається до Нью-Йорка, де розпочинає здійснення свого грандіозного плану. Видаючи себе за Анну Делві, німецьку спадкоємницю величезного статку, вона заводить перспективні знайомства серед впливових та багатих людей, користуючись їхньою добротою та гостинністю. Через 4 роки афера розкривається, а дівчина, яка, як і раніше, залишається в образі, опиняється в епіцентрі гучного скандалу і потрапляє до в'язниці. Прониклива журналістка Вівіан Кент добивається зустрічі з Анною Делві, щоб взяти у неї інтерв'ю та розкрити таємницю її особи.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Вигадана Анна» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +390 654

    Відгуки (27)
    1. Вікторія Вовченко
      Вікторія Вовченко Гість 24 червня 2024 11:02
      Єдине, що не сподобалося - режисери підводять нас до співчуття, розуміння і навіть любові до головної "героїні", абсолютної аферистки і шахрайки. А взагалі, серіал крутий і цікавий, подивилася з великим задоволенням.
    2. Гість Злата
      Гість Злата Гість 10 квітня 2024 01:03
      Шикарний серіал. Ще цікавіше дивитися, бо на реальних подіях. Глянула за 2 дні. Хотіла б подивитися другий сезон, [s]історія Анни після звільнення з вʼязниці.[/s] Мистецтво. Розкіш. Зміни.
    3. Гість Віка
      Гість Віка Гість 30 липня 2023 13:41
      Одноразовий серіал, до 6 серії жахіття, а далі хоч якась інтрига є. Як можна було вибрати цю акторку, головною героїнею, не розумію.
      1. Гість Тетяна
        Гість Тетяна Гість 17 квітня 2024 13:35
        теж цим питанням задавалась, а потім подивилась фото реальної Анни, тепер зрозуміло чому
    4. Гість Олена
      Гість Олена Гість 7 липня 2023 20:46
      Шикарний серіал. Шикарний. Для тих, хто уважний до деталей та вміє слухати. Я б ще б добавила до жанру "детектив про шахраїв". Однозначно Анна мала неабиякий талант до шахрайтсва. Пам'ять, увага до деталей, - це те, що допомагає маніпулювати ЖАДІБНИМИ до грошей та показу, вихваляння статками людьми. Дуже повчальний серіал.
    5. Гість SXuha
      Гість SXuha Гість 7 червня 2023 13:06
      яке ж лайно цей серіал... починаючи від історії, закінчуючи грою акторів. Особливо жахлива гра журналістки( На її "гру" неможоливо дивитися. НЕ раджу цей лайно до перегляду