Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Сірано

Сірано

Cyrano
6.4
13+
    Сірано де Бержерак — дотепний поет і майстерний фехтувальник, який живить сильну любов до своєї подруги дитинства Роксани, але через карликовий зріст не може знайти в собі рішучості зізнатися в почуттях. У той же час дівчина закохана в Крістіана де Невіллета, молодого та енергійного армійського новобранця, який не володіє достатнім красномовством для чуттєвих розмов про кохання. Сірано незабаром розуміє, що не вартий любові Роксани, вирішивши допомогти Крістіану в написанні романтичних листів, щоб від його імені завоювати серце дівчини.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Сірано» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    +25 29

    Відгуки (2)
    1. Гість Оксана
      Гість Оксана Гість 28 серпня 2024 20:40
      Не була готова до такого, налаштована була скептично. Почала дивитись через любов до твору та з вірою в драматичний талант Пітер Дінклейдж. Фільм зачарував. Гра акторів : повірила всім і відчула те, що вони зіграли, майстерно... [s]Сцена з трьома вояками перед боєм : три життя в трьох куплетах, сильно...[/s] Закінчення чудове, як на цей твір. Окрема подяка за переклад (тут смайлик "сердечко").
    2. Гість Darya
      Гість Darya Гість 15 квітня 2022 17:30
      Це просто шедевр. Атмосфера, костюми, музика, пісні. Дивилась на одному диханні. І остання фраза: я любив тільки свою гордість! Неймовірна постановка історії, я в захваті. Дивитись всім на великому екрані. Окрема подяка за костюми!!