Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Виття

Виття

Gokseong
7.4
    Південна Корея, наші дні. У невеликому селі Коксон, далеко від великих міст, починається епідемія незвичайної хвороби. Захворілі люди покриваються моторошними виразками і поводяться дуже агресивно, що призводить до кількох вбивств. Місцеві жителі звинувачують чужинця, який прибув із Японії, тоді як поліція говорить про отруєння дикими грибами. Але один із місцевих поліцейських відступає від версії колег, коли загадкова недуга охоплює його доньку...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Виття» / «Крик» 2016 українською мовою онлайн безкоштовно

    +25 47

    Відгуки (4)
    1. Гість Євген
      Гість Євген Гість 20 липня 2024 22:46
      Напружений трилер. Чим далі дивишся, тим більше напруги. Кульмінація неочікувана та цікава. Фільм сподобався, але точно не для слабо нервових. Містика, трилер з елементами жахів.
    2. Кицюня
      Кицюня Гість 28 квітня 2024 17:44
      Дуже крутий фільм. Не пошкодувала, що подивилася. до кінця не зрозуміло, що насправді трапилося. Природа і побут корейського села показані шикарно. Фільм про ксенофобію і помилки. Раджу всім, кому подобається містика і детектив.
    3. Vse
      Vse Постоялець 18 січня 2024 19:45
      Кіно дійсно дуже страшне. Слабка акторська гра, недолугі діалоги і затягнуті сцени. Жах.
    4. Мардж
      Мардж Гість 10 лютого 2022 19:29
      Фільм можна дивитися, якщо перебути першу годину, коли все якось нудно і повільно. А потім починається така динаміка, що дух захоплює. Інтрига тримається до самого кінця.