Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Відчайдушні домогосподарки

Відчайдушні домогосподарки

Desperate Housewives
7.6
16+
    Вони можуть прибрати в домі та прибрати з дороги суперницю. Вони здатні зробити смачну вечерю та грандіозний скандал. Їм постійно доводиться копирсатися у брудній білизні. Тому що вони… відчайдушні домогосподарки! 

    На перший погляд їхнє життя здається простим і красивим. Чудові газони, будиночки, щасливі родини… У кожної з них свій характер, свій склад розуму і своя життєва позиція. І кожна з них унікальна! 

    С’юзан, Габріель, Брі, Ліннет – Чудові, навіть коли вони засмучені та кумедні, іронічні та співчутливі. Багато хто мріє опинитися на їхньому місці, сподіваючись, що це принесе їм щастя. Відчайдушні домогосподарки обіцяють розвіяти всі міфи про зразково-показове життя в американському передмісті.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Відчайдушні домогосподарки» 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +10565 22313

    Відгуки (210)
    1. I_riska
      I_riska Новачок 15 вересня 2024 23:05
      Один з улюбленіших серіалів нарівні з Секс у великому місті, ті що можна передивлятися щороку і вічно, і кожен рік нові емоції і інсайти, бо ми дорослішаємо, а цінності вічні.
    2. Гість Зоряна
      Гість Зоряна Гість 15 серпня 2024 21:14
      Це було надзвичайно! Серіал захопив з першої серії, тут і любов, і хвилювання зі слізьми і всі можливі емоції. Буду скучати за серіалом... д-у-ж-е... хочу ще 9, 10 сезону... ще і ще... але все... кінець.
      Обов'язково перегляньте.
    3. Гість Оллі
      Гість Оллі Гість 30 липня 2024 09:35
      Про серіал чула давно, багато моїх подруг рекомендували його, але ось тільки зараз я наважилася його подивитися і це попадання в 10 з 10. Серіал зачарував мене з перших серій. Особливо радує українська озвучка. Серіал цікавий, енергійний, життєвий, кожна впізнає десь себе, іноді буде боляче, іноді перехоплювати дух буде. Вчить бути чесним з самим собою, закривати свої дефіцити самому, брати відповідальність за своє життя. Думаю, що повернусь до цього серіалу згодом.
    4. Дашулінкс
      Дашулінкс Гість 24 липня 2024 14:42
      Додивилась серіал вперше. Так над кінцівкою я ще не плакала ніколи, напевно.
      Моя порада, якщо читаєте коментарі перед тим, як почати дивитись. Якщо перші серії вас не зачепили, дайте серіалу шанс. Він вас ще здивує. Це одних із найатмосферніших, найпрекрасніших серіалів. Деякі продумані деталі мене настільки вражали, що аж перехоплювало подих.
    5. Гість Ніна
      Гість Ніна Гість 16 червня 2024 23:29
      Неймовірно теплий, приємний та не нудний серіал. Через час, повторно переглядаючи його, починаєшь змінювати своє ставлення та сприйняття. Кожному сюжету окремо співчуваєш та підтримуєш. Легендарна четвірка неперевершених домогосподарок!
      Цікаво переглядати даний серіал, кожні 5-7 років